Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Smejkalova bouda

Penzion
Celková kapacita střediska: 55 osob

Jsme agroturistická farma ekologicky hospodařící v Krkonošském národním parku, zabývající se chovem skotu a ovcí. Farma leží v horském prostředí Krkonoš na úpatí vrcholu Žalý.

Počet osobBěžná cenaod 1. 4.
do 20. 12.
od 20. 12.
do 2. 1.
od 3. 1.
do 29. 2.
od 1. 3.
do 29. 3.
Apartmány nadstandart
1 360 Kč360 Kč650 Kč460 Kč410 Kč
Apartmány standart
1 350 Kč350 Kč650 Kč450 Kč400 Kč
Turistické pokoje
1 300 Kč300 Kč650 Kč450 Kč400 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Jsme agroturistická farma ekologicky hospodařící v Krkonošském národním parku, zabývající se chovem skotu,ovcí a koní. Farma leží v horském prostředí Krkonoš na úpatí vrcholu Žalý 728 metrů nad mořem v obci Kněžice nedaleko historického městečka Vrchlabí. Je celoročně přístupná autem a má vlastní prostorné parkoviště. Smejkalova bouda se skládá ze dvou budov od sebe vzdálených cca 100 metrů, je vhodná nejen k rekreaci, ale díky svému vybavení i k pořádání sportovních soustředění, školení, seminářů a rodinných oslav. V zimě oceníte blízkost tří lyžařských areálů (Skiareál Herlíkovice 1km, Benecko 3km, Kněžický vrch 500m) a běžecké tratě, které Vás vyvedou přímo na hřebeny Krkonoš. V létě můžete podnikat pěší túry, projížďky na horských kolech po cyklotrasách, nebo využít širokou škálu nabídek výletů po okolí. Srdečně Vás zveme k návštěvě Krkonoš a na těchto stránkách Vám nabízíme podrobné informace o Smejkalově boudě, ale také o všech možnostech, jak zde strávit Vaši dovolenou v každém ročním období.

Farma se skládá ze dvou budov od sebe vzdálených cca 100 metrů. Celková kapacita je přibližně 55 lůžek. Pokoje jsou standartně vybavené. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, kuchyňkou se sporákem a lednicí.


Kongresové služby

Nabízíme zajištění firemních školení, seminářů, rautů, slavnostních večeří, svatebních hostin. Dále nabízíme doprovodné programy k vaším akcím.Můžete využít např. výlet na čtyřkolkách, zahrát si paintball, svézt se na koni, v zimě pak vyzkoušet jízdu na sněžných skútrech.

Sportovní možnosti

Areál Smejkalovy boudy je vhodný k pořádání soustředění nejen fotbalových klubů, ale i ostatních sportovních oddílů od žákovských kategorií až po náročná mužstva hrající vyšší soutěže. K dispozici Vám bude restaurace pro 55 osob s projekční TV a videem, minitělocvična 10x6m, tréninková travnatá plocha 90x60m, písková plocha 60x40m,a v zimním období navíc běžecké tratě (okruh 10km), lyžařský vlek se snowtubingem a tréninková plocha 60x40m.

Mezi naše spokojené zákazníky patří týmy - SK Kladno, Bohemians Praha 1905, Dukla Praha, FC Slavoj Admira, SK Motorlet, FK Viktoria Žižkov,...

Tipy na výlet

BĚŽECKÉ TRATĚ

Pro méně náročné jsou upraveny běžecké tratě přímo od Smejkalovy boudy. Na delší výlety se můžete vydat po běžeckých tratích vedoucích z Benecka (4 km) až na závodní tratě na Mísečkách a dále po hřebenech Krkonoš.

PSÍ SPŘEŽENÍ

Pro milovníky romantiky nabízíme jízdu v saních tažených severskými psy.

SKI AREÁL BUBÁKOV, HERLÍKOVICE

(1 km)Pro sjezdové lyžování jsou jako stvořené ski areál Bubákov a Herlíkovice, kde mohou lyžaři využít služeb 5ti vleků a sedačkové lanovky. Nacházejí se zde sjezdovky pro začátečníky (modré), ale i náruživé lyžaře, kteří vyhledávají obtížné terény.

SKI AREÁL KNĚŽICKÝ VRCH

 (500 m)Lyžařský areál je vhodný zejména pro začínající lyžaře, nebo rodiny s dětmi. Nabízí 2 vleky, 1 trojsedačkovou lanovku a dvě sjezdové tratě o délce 1400m.

KRKONOŠSKÉ CYKLOTRASY

Přímo od nás můžete vyrazit na horském kole po značených cyklotrasách až na hřebeny Krkonoš.Zastávka cyklobusu je od nás vzdálena 500m.

Naše služby

Restaurace
V naší restauraci nabízíme příjemné posezení až pro 50 hostů.

Altánek
Terasa s altánem Vám nabízí příjemné posezení s možností grilování a pečení po celý rok.

Tělocvična
Pro sportovní vyžití je hostům k dispozici herna (stolní tenis, stolní fotbal) a tělocvična o velikosti 66 m2 (fotbal, hokej, košíková).

Kudy k nám

Naše bouda se nachází poblíž města Vrchlabí, Kněžice na úpatí Krkonoš.


Další informace

Přidaná alba

RestauracePočet fotek: 6

Zpět do galerie

InteriérPočet fotek: 17

Zpět do galerie

KoupelnaPočet fotek: 6

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 300 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace