Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Sádek

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 47 osob

Hotel SÁDEK se nachází v krásném prostředí na hranici CHKO Český les, v samém srdci historického Horního Chodska, v nadmořské výšce 600m, v jedné z nejkrásnějších vesniček Plzeňsk

Počet osobBěžná cenaod 1. 6.
do 30. 9.
od 1. 10.
do 31. 5.
od 21. 12.
do 3. 1.
Jednolůžkový pokoj
1 650 Kč720 Kč650 Kč720 Kč
Dvoulůžkový standart
2 880 Kč980 Kč880 Kč980 Kč
Dvoulůžkový superior
2 980 Kč1080 Kč980 Kč1080 Kč
Třílůžkový
3 1250 Kč1400 Kč1250 Kč1400 Kč
Čtyřlůžkový
4 1550 Kč1750 Kč1550 Kč1750 Kč
Přistýlka
1 250 Kč300 Kč250 Kč300 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Hotel SÁDEK se nachází v krásném prostředí na hranici CHKO Český les, v samém srdci historického Horního Chodska,  v nadmořské výšce 600m, v jedné z nejkrásnějších vesniček Plzeňského kraje, v obci Díly.

V hotelu panuje rodinná atmosféra, je zde možnost kuřáckého i nekuřácké prostředí, v letním období k dispozici terasa.

Z hotelu  a vyhlídkové kavárny je nádherný výhled do krajiny, na místa vzdálená vzdušnou čarou i 89 km od severovýchodu k jihovýchodu až k Šumavě.

Hluboké lesy, které obklopují hotel jsou rájem houbařů i turistů, přírodních zajímavostí. Tvoří krásné prostředí pro turistiku, cyklistiku, běžecké lyžování a další aktivity.

Okolí je také bohaté na historické zajímavosti spojené zejména s minulostí Chodska.

Vítáme k pobytu seniory,  sportovce každého věku, rodiny s dětmi, školy v přírodě.

Věříme, že v přátelské atmosféře našeho hotelu strávíte příjemné chvíle a rádi se k nám budete vracet.

Hotel Sádek má k dispozici 21 pokojů o celkové kapacitě 47 lůžek. Pokoje jsou nově a moderně zařízené nábytkem z masivu a vybavené vlastní koupelnou se sprchou a wc, televizorem a satelitem. Objekt má bezbarierový přístup a výtah do všech podlaží.


Popis okolí

Rozhledna na Čerchově

Kamenná rozhledna tzv. Kurzova věž na nejvyšším vrcholu Českého lesa – Čerchově (1041 m n.v.) byla vystavěna v roce 1905. Její předchůdkyně byla celá dřevěná a sloužila turistům v letech 1894 – 1904. V této době se Čerchov stal oblíbeným turistickým cílem, a proto u rozhledny byla v roce 1897 vybudována i útulna, nazvána po svém projektantovi chýši Pasovského. Doby slávy Čerchovského vrchu pominuly s příchodem totalitního režimu, kdy byl vrchol obsazen armádou a pro veřejnost uzavřen. Teprve po roce 1989 se Čerchov znovu stává známým výletním místem a 20 m vysoká rozhledna opět slouží svému účelu.

Vyhlídka Výhledy

Horní Chodsko, kde se právě nacházíte, se rozkládá při česko-bavorské hranici mezi Domažlicemi a bavorským městečkem Waldmünchen. Kraj s bohatou historií a neporušenou přírodou je protkán hustou sítí turistických stezek. Specifická historie Chodska nás zavádí k samým počátkům českého království.
Výhledy jsou významný turistický bodem Chodska (705 m), stojí zde majestátný 12 m vysoký pomník J. Š. Baara. Z Výhledů je překrásný pohled na Trhanov, Chodov, Hrádek a Domažlice.Baarovo muzeum se nachází na náměstí v čp. 140. Patrová budova, krytá mansardovou střechou, pochází z 1/2 19. století. Sbírky zde umístěné upomínají na spisovatele J.Š.Baara a v exponátech přibližují chodský národopis. V místě Baarova rodného domu čp. 94, při silnici v horní části náměstí, je zasazena pamětní deska.

Klenčí pod Čerchovem

Klenčí pod Čerchovem je rodištěm spisovatelů Jindřicha Šimona Baara a Jana Vrby a hudebníka Jindřicha Jindřicha.
Tradiční je výroba keramiky – umělecké i technické, zpracování dřeva, v minulosti výroba paličkovaných krajek. Obec je přirozeným centrem Horního Chodska, regionu s živým folklorem a východištěm mnoha turistických stezek, vedoucích do nedotčené přírody Českého Lesa a masivu Čerchova (1042 m n.m.), je také vyhlášena památkovou zónou.V roce 1690 je obec povýšena císařem Leopoldem I. na město a je jí udělen znak. V roce 1743 staví Stadionové v Klenčí nový kostel sv. Martina na místě starého gotického kostelíku.

Sakrální památka Vavřineček

Jihozápadně nad městem Domažlice ve výši 582 m nad mořem se vypíná Veselá hora s kostelem zasvěceným sv. Vavřinci, jáhnu církve římské. Vavřineček, neboli Veselá hora byla pojmenovaná po měšťance Zuzaně Veselé. Přispěním paní Veselé bylo započato se stavbou kostelíka.
Stavba byla započata již r. 1685. Dne 10. srpna 1695 byl kostelík slavnostně vysvěcen. Od roku 1851 sem byla konána četná procesí a to nejen ve dnech známé Vavřinecké pouti. Nejznámější se konalo 13.8.1939 jako důrazný protest národa proti hitlerovské okupaci a odtržení Chodska. V době 2. světové války byly poutě nacisty zakázány a první se uskutečnila 12.8.1945.

A mnoho dalšího...

Stravovací služby

Kuchyň a restaurace jsou nedílnou součástí hotelu a jeho provozu. Nabídneme Vám zde jak místní a regionální speciality tak čerstvé ryby z místních sádek a zvěřinové speciality. Snažíme se hostovi nabídnout cenově dostupnou a přitom kvalitní a čerstvou stravu připravenou podle moderních trendů dnešní gastronomie. Náš personál Vám rád doporučí dobré víno z moravských sklepů a nebo si můžete vybrat z široké nabídky nealkoholických či alkoholických nápojů. Pro větší skupiny zajišťujeme hromadné stravování formou polopenzí nebo plných penzí. Vždy sestavujeme jídelní lístek s ohledem na cílovou skupinu s přihlédnutím k věku a vydané energii.


Další informace

Přidaná alba

UbytováníPočet fotek: 11

Zpět do galerie

RestauracePočet fotek: 4

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 650 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace