Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Albatros Relax

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 110 osob

Hotel Albatros Relax je zaměřen především na rodiny s dětmi a nabízí komfortní ubytování v klidné lokalitě na okraji města Prachatice.

Počet osobBěžná cenaod 30. 11.
do 31. 10.
Jednolůžkový
1 890 Kč980 Kč
Dvoulůžkový
2 1380 Kč1520 Kč
Třílůžkový
3 1620 Kč1785 Kč
Čtyřlůžkový
4 1960 Kč2160 Kč
Apartmá
2 1520 Kč1720 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Architektonicky zajímavý hotelový komplex, který Vás osloví pestrým vzhledem a nápaditým řešením wellness zóny.

Popis okolí

Zdravé historické město Prachatice je výborným výchozím bodem pro objevování krás Jižních Čech. Hotel je situován na okraji města Prachatice.

Firemní akce

Výhodou našeho hotelu je vhodné umístění hotelu na okraji malého městečka, profesionální zázemí, ochotný a spolehlivý personál, dostatečné parkovací kapacity

 

Jsme schopni pro Vás uspořádat konference, školení, semináře a jednání dle Vašich specifických požadavků, teambuildigové indoor /outdoor aktivity, tematické gastronomické zážitky, živou hudbu, rauty, zábavné programy, relaxace pro celé skupiny i benefity pro zaměstnance.

 

Specifikem našeho hotelu je originální kombinace vzdělávacích aktivit, zábavy a následná možnost společné relaxace formou privátních wellness aktivit. Odměňte své zaměstnance masáží rodilou filipínskou masérkou, uspořádejte turnaj ve squashi, nebo završte úspěšný seminář sklenkou sektu ve vířivce.

Kongresové služby

Konferenční prostory mají kapacitu 70 míst. Z konferenčních prostor je vstup na terasu, do zimní zahrady a do restaurace Pohoda. Část restaurace je možné uzavřít pro soukromě pořádané akce.

Školní pobyt

Vytvoříme pro Vás speciální školní pobyt na míru.

Pro děti

Vnitřní koutek Tee-pee zajistí Vašim dětem dostatečnou zábavu, zatímco si vychutnáte kvalitní kávu v hotelové restauraci.
Venku se děti vyřádí na pirátské lodi a při špatném počasí využijte krytý hotelový bazén s vířivkou, saunu a squashové kurty. Barvitý interiér hotelu rozvíjí dětskou představivos. Hotel vlastní certifikát Baby friendly a nabízí zajímavé pobytové balíčky pro rodiny s dětmi. Je možné využít babysitting.

Sportovní možnosti

Při pobytu v hotelu Albatros RELAX mohou aktivní jedinci využít nejen Wellness & Spa, ale i 2 klimatizované squashové kurty, jejichž spojením může vzniknout tělocvična pro cvičení skupin. Celou řadu sportovních činností nabízí sportovní a plavecký areál v těsném sousedství hotelu Albatros ACTIVE vzdáleném 1,3 km.

Tipy na výlet

Recepce hotelu Relax Vám ráda poradí při výběru Vašeho výletu. Historické centrum Prachatic nabízí vyhlídku z radniční věže, loutkové muzeum a muzeum krajky. Pěkný výlet podniknete při výpravě na rozhlednu Libín, kde se nachází také lanový park a sjezdovka Libínské sedlo.
Další tipy: Národní park Šumava, zámek Kratochvíle, Unesco Holašovice, Krokodýlí Zoo Protivín, Zoo ohrada Hluboká nad Vltavou a mnoho dalšího

Naše služby

Příjemnou relaxaci nabízí v zajímavém prostředí umístěný bazén s vodopádem a protiproudem, vířivka a odpočinkové posezení. Na přání je možné využít celý tento prostor pro privátní akce.

O dokonalé prohřátí se postará sauna ve vulkánu sopky pro 2-8 osob.

V našem hotelu si můžete užít originální filipínské masáže, Fiji procedury a další netradiční zážitky, o které se postará tým rodilých filipínských masérek.

Na objednání recepce zajistí občerstvení do kterékoli části wellness&spa.

Stravovací služby

Restaurace Pohoda je svojí atmosférou a nabídkou jídel ideální jak pro soukromý oběd nebo večeři, tak pro posezení při kávě a dezertu v příjemném a klidném prostředí. Restaurace rovněž poskytuje rozsáhlou gastronomickou nabídku pro konference, školení, firemní prezentace i různé společenské a rodinné příležitosti.
Restaurace je otevřena denně, nabízí snídaně, obědy a večeře.
Rádi pro Vás připravíme obědový balíček na cesty.

Kudy k nám

40 km od Českých Budějovic
150 km od Prahy


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 11

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 890 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace