Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

fusion hotel prague

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 312 osob
Dvoulůžkový pokoj Třílůžkový pokoj Chodba Flexy pokoj Polévkárna Koupelna 360°Lounge Bar Skype box 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar Family pokoj Family pokoj Big bed pokoj 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar Playroom Playroom Playroom Playroom
Dvoulůžkový pokoj Třílůžkový pokoj Chodba Flexy pokoj Polévkárna Koupelna 360°Lounge Bar Skype box 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar Family pokoj Family pokoj Big bed pokoj 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar 360°Lounge Bar Playroom Playroom Playroom Playroom

Tento designový hotel je vzdálený pouhých 300 metrů od Václavského náměstí. Jeho stylové interiéry zdobí současná umělecká díla mladých českých umělců.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj
1 1864 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Tento designový hotel je vzdálený pouhých 300 metrů od Václavského náměstí. Jeho stylové interiéry zdobí současná umělecká díla mladých českých umělců. V hotelu na vás čeká otočný bar, a dvě restaurace. Ve všech pokojích je zdarma k dispozici Wi-Fi.

Otočný 360°Lounge Bar je první svého druhu v Evropě. V restauraci Epopey si pochutnáte na českých specialitách a v polévkovém baru Soup In the City vám nabídnou výběr polévek a různé druhy sandvičů, baget, quichů, salátů atd. Hotel Fusion má také hernu se skype boxem a Xbox kinect.

Ve všech nekuřáckých pokojích je k dispozici TV s mezinárodními programy. V koupelně najdete sprchu, fén a základní toaletní potřeby.

Při silvestrovském pobytu je v ceně pokoje zahrnutý welcome drink, malé občerstvení a půlnoční připitek. 


Popis okolí

K Muchovu muzeu odtud dojdete za 1 minutu a k Národnímu muzeu za 5 minut. Nejbližší nákupní centrum je vzdálené asi 300 metrů.

Staroměstské náměstí s orlojem se nachází ve vzdálenosti 500 metrů a do Židovského Města je to 700 metrů. Auto lze nechat v nedaleké garáži.


Kongresové služby

V podání fusion hotelu může být i jednání zábavné. Překvapte své přátele nebo známé skutečně unikátními prostory a zorganizujte akci v jednom z našich outletů.

 360° Lounge Bar je opravdu  impozantní prostor díky své proklené kupoli a kruhovitému, centrálně umístěnému baru. Vhodné pro tiskové konference, prezentace, módní přehlídky a další typy akcí. Kapacita od 20 do 200 lidí.

Playroom je moderní, industriálně pojatý prostor se třemi stropními okny a skleněnými dveřmi, vedoucími na terasu. Veliká flexibilita uspořádání díky sklopným pohovkám, umístěným na stěně. Kapacita od 10 do 50 lidí.

fusion white je místem, kde může vaše firemní setkání probíhat v příjemné a uvolněné atmosféře, vhodný pro menší privátní akce. Jde o světlý a otevřený prostor s vintage nábytkem a dřevěnou podlahou. Pocit nostalgie dovrší starý gramofon, kde je možné si pouště LP desky z 50-80.let. Nachází se zde také oddělený prostor s kuchyňkou, stolem a sezením až pro 10 osob. Nedílnou součástí je terasa, vybavená zahradním nábytkem. Tento mimořádný prostor vám poskytne nádherný výhled na Pražský hrad a centrum Prahy. 


 

 

Školní pobyt

Ve fusion hotelu je možné ubytovat studentské skupiny s kapacitou až 100 osob. Nabízíme ubytování ve vícelůžkových pokojích pro 4, 6 nebo 8 osob. Každý z pokojů má svou koupelnu se sprchou. 

Je možné využít stravování formou polopenze. 

Pro děti

Interaktivní hra Xbox kinect

Naše služby

Recepce 24 hodin
Trezory na recepci
Bar
Restaurace
Úschova zavazadel
Veřejné parkování v blízké garáži
Bezdrátové internetové připojení zdarma v celém hotelu
Skype box
X-box kinect

Stravovací služby

Soup in the City

Příjemné a pohodové místo, kde na Vás denně čeká pět výtečných čerstvých polévek. Od české klasiky přes nadýchané zeleninové krémy, poctivé vývary se zajímavou kombinací ingrediencí až po polévky inspirované Orientem a dálným východem. Kromě polévek nabízíme i širokou nabídku čerstvých salátů, které Vám dle Vašeho přání namixujeme, výborné domácí sendviče, denně čerstvě pečené quiche, koláče,horkou čokoládu, kávu a další nápoje.

Epopey

Domácí útulná atmosféra, vůně čerstvých pokrmů, usměvavá obsluha.

To je český restaurant epopey. Každý den pro Vás připravujeme polední menu ze čtyř čerstvých jídel včetně polévky dne. Pokud si nevyberete z našeho poledního menu, náš jídelníček nabízí další typické speciality české kuchyně. Zapít je můžete některým z našich výtečných vín nebo točeným pivem.

360° Lounge Bar

 Unikátní a jedinečný rotující bar v centru Prahy. Pohodová atmosféra, výtečné fusion koktejly, atraktivní obsluha. Každý víkend hrají naši DJs, kteří Vás rozvibrují během pátečních a sobotních fusion nights nebo Latin vibes. Každý měsíc se konají Nations nights, kdy Vám představíme vždy konkrétní zemi s její typickou hudbou, tancem, jídlem a nápoji. Jestli Vás nebaví jen tak sedět u drinku a klábosit, pak si zahrajte v našem playroomu různé interaktivní hry na X-boxu, zaboxujte si s naším personálem a vyhrajte free drink. Se svými přáteli si můžete online popovídat v našem separé skype boxu, zatímco si budete vychutnávat některý z našich koktejlů. Na venkovní otevřené terase a na střeše hotelu, Vás čeká příjemné posezení pod otevřeným nebem, zde Vás ručně připravované voňavé vodní dýmky přenesou do dálného Orientu.



Další informace

Přidaná alba

Konferenční prostoryPočet fotek: 5

Zpět do galerie

Nezařazené fotografiePočet fotek: 19

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 1864 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace