Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Babí hora

Penzion
Celková kapacita střediska: 16 osob

Penzion Babí hora je vybudován z malé zemědělské usedlosti,má tři apartmány 4,4,a 8 lůžek,hospůdka.Krytý vyhřívaný bazén,vše pro děti.V okolí čistá příroda,hodně lesů

Počet osobBěžná cena
ap.č.1
1 285 Kč
ap. č. 2
1 285 Kč
ap. č. 3
1 285 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

ubytování (10% sleva)
Dospělá osoba a den je 285.-Kč,dítě do 10 let 135,-Kč do 1 roku nic,\r\nmimo sezonu jsou ceny smluvní 255,-Kč dospělá,125,-Kč dítě do 10 let,do 1 roku nic. \r\nDělníci ceny smluvní

Popis objektu

Penzion Babí hora se nachází v oblasti tzv. Česká Kanada,přímo pod vrcholem Javořice v malé vesnici Horní Bolíkov. Je to nedaleko města Telč. Ubytování je ve třech apartmánech.Apartmán č. 1. má celkem 3 ložnice2,2, a 4 lůžka, + 2 přistýlkydobře vybavenou kuchyň , velikou společenskou místnost WC a koupelnu. Je vhodnu pro dvě rodiny. Ap. č. 2. má ložnici 4 lůžka + 2 x přistýlka, obyvací pokoj s kuchyňí. WC a koupelnu.Ap č. 3 má ložnici 4 lůžka,kuchyň ,WC a koupelnu.
Na zahradě krytý vyhřívaný bazén, kde se dá koupat a posedět i za špatného počasí. Pro děti pískoviště,skluzavka,houpačky,stolní tenis,košíková,kroket.
Posezení u 2 krbů blízko bazénu,nebo u nádrží s rybama které vám na požádání uděláme.Ryby chováme na zahradě,kde protéká čistý potok.
Z památek je zde zámek Telč,Dačice,Jin.Hradec,Žirovnice,hrad Roštejn,Landštej a mnoho jiných míst jako Slavonice kde je vojenské opevnění z II.svět.války,a pod.


Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 285 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace