Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

HOTEL SKÁLA

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 80 osob
HOTEL SKÁLA DVOULŮŽKOVÝ POKOJ RODINNÝ ČTYŘLŮŽKOVÝ POKOJ POHLED OD HOTELU K PANTHEONU TERASA I. TERASA I. DĚTSKÝ KOUTEK ČÁST RESTAURACE SKALNÍ HRAD VRANO V PANTHEONEM SUCHÉ SKÁLY HRAD FRÝDŠTEJN
HOTEL SKÁLA DVOULŮŽKOVÝ POKOJ RODINNÝ ČTYŘLŮŽKOVÝ POKOJ POHLED OD HOTELU K PANTHEONU TERASA I. TERASA I. DĚTSKÝ KOUTEK ČÁST RESTAURACE SKALNÍ HRAD VRANO V PANTHEONEM SUCHÉ SKÁLY HRAD FRÝDŠTEJN

Hotel Skála najdete v obci Malá Skála, která je „Perlou“ Českého ráje a je vzdálena od Prahy cca. 50 min. autem.V okolí hotelu najdete dva hrady,skalní města,řeku Jizeru a další...

Počet osobBěžná cenaod 7. 4.
do 17. 4.
od 28. 9.
do 28. 10.
Jednolůžkový pokoj
1 730 Kč630 Kč630 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 1380 Kč1180 Kč1180 Kč
Třílůžkový pokoj
3 1950 Kč1650 Kč1650 Kč
Čtyřlůžkový pokoj
4 2360 Kč1960 Kč1960 Kč
Apatmán 2+2
4 2600 Kč2200 Kč2200 Kč
Apartmán 2+3
5 3250 Kč2850 Kč2850 Kč
Apartmán 3+3
6 3900 Kč3400 Kč3400 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Týdenní pobyt !!! (15% sleva)
K týdennímu pobytu u nás dostanete BONUS ZDARMA !!!\r\nPlatíte pouze šest nocí a sedmou noc máte vč. bufetové snídaně ZDARMA !!!
Děti do 5ti let ZDARMA ! (100% sleva)
Děti do 5ti let u nás mají pobyt vč. bufetové snídaně ZDARMA (bez nároku na lůžko). Pokud chcete pro své dítě standartní lůžko dáme Vám pro vaše dítě 30% slevu nebo Vám můžeme nabídnout tzv. DĚTSKÝ SET (postýlka s povlečením, nočník,vanička) za 120,-Kč/den nebo 500,-Kč/ pobyt.
Dětská sleva (30% sleva)
Děti od 5ti do 12ti let u nás mají slevu na ubytování 30%.

Popis objektu

Náš rodinný Hotel Skála najdete v obci Malá Skála, která je „Perlou“ Českého ráje a je vzdálena od Prahy cca. 90 km (45 min. autem), máme zde vlastní parkoviště s možností zajištění vašeho vozu. Náš hotel má velmi dobrou dostupnost autem, autobusem i vlakem, jak pro Váš pohodlný příjezd, tak i pro podnikání výletů do okolí.

Kapacita hotelu je 82 lůžek v příjemných apartmánech, jednolůžkových, dvoulůžkových a více-lůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou plně vybaveny, vč.TV, mají samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Některé z pokojů mají svůj balkon s vyhlídkou na překrásnou scenérii Suchých skal a ostatní pohled na romantický hrad Frýdštejn, řeku Jizeru a dominantu Malé Skály největší skalní hrad v ČR Pantheon. 

Popis okolí

Malá Skála je dlouhodobě označována za „PERLU“ Českého ráje. Ze všech stran jí obklopují zámky, hradů, překrásné přírodní scenérie, protéká zde řeka Jizera a je zde spousta dobře značených turistických tras a cyklotras. Naši klienti se k nám vrací nadšeni a plni očekávání již po několikáté a stále si odvážejí nové a nové zážitky. Zkrátka jedna návštěva Malé Skály Vám na objevení všech její krás rozhodně stačit nebude.

Firemní akce

Dlouholeté zkušenosti s pořádáním nejrůznějších společenských, firemních akcí, terambuildingů apod. nás opravňují se řadit k těm kdož v tomto směru zajišťují opravdu profesionální servis. Pro nejrůznější akce nabízíme prostory restaurace, dva oddělené salonky s denním světlem, zastřešenou terasu na grilování či její využití při „coffebreacích“. V rámci těchto akcí nabízíme zajištění společenského programu a řízených vinařských degustací. Velmi rádi Vám zpracujeme akci tzv. na míru dle Vašich požadavků a finančních možností.
Pro teambuildongové akce nabízíme spoustu volnočasových aktivit jako např. splouvání řeky Jizery na kanoích či raftech, výlety na koloběžkách či kvalitních horských kolech (doporučujeme kombinaci splouvání řeky a návrat na koloběžkách po krásné cyklostezce po rovině), lezecký výcvik nebo jen slaňování na našich překrásných skalách, pěší výlet s průvodcem, lukostřelba, množství teambuildingových her, ale i večerní program jako např.opravdové casino se zábavnou zápletkou, živou muziku, disco s projekcí originálních klipů, zábavného a netradičního kouzelníka a mnoho dalšího.

Kongresové služby

Pro konference disponujeme konferenčním sálem s denním světlem a kapacitou 100 os. Samozřejmostí je i konferenční vybavení.

Pro děti

Český ráj je dětem otevřen stejně jako náš hotel Skála. Pro naše nejmenší hosty máme připraveno dětské menu, pro miminka postýlky s kvalitní kokosovou matrací, povlečení pro kluky i děvčata, nočníky, vaničky, jídelní židličky a v neposlední řadě NONSTOP dětský koutek.
Český ráj nabízí v každé roční době pro děti spoustu zajímavých akcí, ale i v okolí hotelu Skála je spousta možností a areálů s netradičním dětským vyžitím.

Sportovní možnosti

V hotelu Vám nabídneme různé služby jako saunu, kulečník, úschovnu kol, různé druhy cvičení (Aerobic, Pilates, Mix Aerobic apod.) pod vedením profesionální trenérky vč. individuálního cvičení.

Na objednávku Vám zajistíme různé druhy profesionálních masáží. Můžete si u nás zapůjčit kvalitní horské kolo či koloběžku, kousek od hotelu máme tenisové kurty, centrum outdoorových sportů s velkým lanovým centrem, beach-volejbal, antukový kurt na nohejbal, fotbalové hřiště, moderní sportovní halu a mnoho jiného. 

Nespočet turistických a cyklistických tras v překrásné přírodě i spousta lezeckých možností v jedinečných přírodních sceneriích Českého ráje. Máte možnost využít  koupání na žluté plovárně, jízdu na koni nedaleko Malé Skály a mnoho dalších aktivit, které Vám rádi zajistíme před Vaším příjezdem na objednávku. Po namáhavém dni Vám rádi zajistíme kvalitní regenerační masáž nebo částečný rašelinový zábal. Zkrátka máme co nabídnout každému z Vás.

 

Tipy na výlet

Příroda České republiky je pozoruhodná svou rozmanitostí, jedním z jejích opravdových skvostů je jistě Český ráj. Je to oblast mezi Jičínem, Sobotkou, Mnichovým Hradištěm, Kopaninou, Železným Brodem a Lomnicí nad Popelkou, oblast malebných údolí, pohádkových útvarů pískovcových skal a romantických skalních městK jeho proměnám přispěla i řeka Jizera, která několikrát měnila koryto. Chráněná krajina Český ráj je okouzlujícím místem již pro celé generace návštěvníků, je zde na nevelkém prostoru koncentrováno překvapující množství přírodních pozoruhodností , spojení přírody s výtvory lidských rukou činí z této oblasti výjimečné území v ČR. 

Stravovací služby

Nekuřácká restaurace s kapacitou 90 míst je členěna na tři polo-oddělené prostory, v kuřácké části spojené s barem je16 míst. Pro semináře, školení, podniková setkání či rodinné oslavy jsou k dispozici dva oddělné salonky se základním konferenčním vybavením. Za příznivého počasí máte možnost příjemného posezení na naší venkovní zastřešené terase v podloubí hotelu, kde Vám rádi nabídneme naše speciality připravované na grilu či při větších akcích grilování např. selátka, celé šunkové kýty apod.  V naší kuchyni připravujeme veškeré pokrmy výhradně z kvalitních regionálních surovin od osvědčených soukromých dodavatelů. Polotovary, chemie a podobné nešvary "moderní" gastronomie k nám do kuchyně nesmí ! Vaříme zásadně ze základních surovin, tak jako naše babičky :)

V případě Vašeho zájmu Vám rádi nabídneme stravování formou polopenze či plné penze dle Vašich požadavků. Ani jakékoliv diety pro nás nejsou problém.

Kudy k nám

Hotel Skála má velmi dobrou dopravní dostupnost jak vlakem (300m) tak autobusem (300m). Hotel Skála má v obci velmi dobrý navigační systém a tak po příjezdu do Malé Skály budete bezproblémově navedeni až k hotelu.
Při příjezdu do Malé Skály od Turnova (Dolánek) odbočte při první možnosti vpravo přes most (pro automobily) a za mostem pokračujte 100m rovně.



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 11

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 730 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace