Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Horizont

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 360 osob
Apartmá Apartmá Firn Dvoulůžkový pokoj Dvoulůžkový pokoj Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou Koupelna v apartmá   Koupelna v apartmánu FIRN Koupelna v pokoji Recepce Rodinný pokoj
Apartmá Apartmá Firn Dvoulůžkový pokoj Dvoulůžkový pokoj Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou Koupelna v apartmá   Koupelna v apartmánu FIRN Koupelna v pokoji Recepce Rodinný pokoj

Hledáte ubytování v Krkonoších? HOTEL****HORIZONT v Peci pod Sněžkou je tím správným místem pro Vaši dovolenou. U nás najdete široké spektrum kvalitních služeb, příjemné přátelské

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj
1 1150 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 1800 Kč
Apartmá
2 2800 Kč
Superior pokoj
2 2150 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

V hotelu Horizont vám poskytneme kvalitní služby, odpovídající čtyřhvězdičkovému hotelu, ale hlavně příjemné a přátelské prostředí.

V každém ročním období u nás najdete možnost odpočinku i sportovního a kulturního vyžití.

Naleznete zde také profesionální zázemí pro Vaše firemní i soukromé akce.

Wifi připojení
je Vám k dispozici samozřejmě zdarma v celém hotelu.

Hotel Horizont nabízí ubytování v Krkonoších přímo v centru Pece pod Sněžkou ve 149 moderně vybavených pokojích.

Všechny pokoje jsou plně vybaveny pro Vaše maximální pohodlí. Na přání lze některé z nich propojit, což je výhodné zejména pro rodiny s dětmi. Většina také nabízí nádherný výhled na Pec pod Sněžkou a krkonošské hřebeny.

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT a vychutnejte si moderní ubytování s výhledem na Pec pod Sněžkou a krásnou krkonošskou přírodu. Z naší široké nabídky ubytovacích služeb si vybere každý.

Hotel Horizont nabízí 135 pokojů včetně 3 apartmá, 14 rodinných APARTMÁNŮ***FIRN (500 m od hotelu) - celkem 360 lůžek. Nabízíme ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, rodinných i superior pokojích, v hotelových apartmá a v nedalekých apartmánech.



Kongresové služby

  • Veškeré konferenční a společenské prostory mají denní světlo a disponují potřebným technickým zázemím. 
  • Za příznivého počasí Vám  rádi zajistíme na letní TERASE catering s grilováním. Pochutnáte si, nadýcháte se čerstvého horského vzduchu a pokocháte se výhledem na krkonošské hřebeny.
  • V hotelu se nachází sál HORIZONT café&restaurant, který s ohledem na uspořádání může pojmout až 200 osob a je možné ho rozdělit na 2 samostatné sály (HORIZONTKLASIK). K dispozici jsou další tři salónky TELEMARK, SKATING, CARVING  a BOHEMIA s kapacitou  20-50 osob. K jednání, prezentacím a dalším účelům lze rovněž využít konferenční sál BOHEMIA restaurant.
  • Zdá se Vám to stále průměrné a chtěli byste něco extra? Využijte našich zkušeností, rádi Vám připravíme na míru netradiční teambuilding na horách. Díky němu podpoříte a prověříte soudržnost Vašeho kolektivu nebo si jen zpříjemníte Vaši akci...

Pro Vaše akce Vám nabízíme

  • Moderní ubytování a příjemné zázemí pro jakýkoliv typ akce
  • Společenské a konferenční prostory až pro 220 osob
  • Wifi připojení v celém hotelu zdarma
  • Flexibilní a vstřícný přístup
  • Přítomnost koordinátora po celou dobu akce
  • Technické zajištění akce
  • Možnost pronájmu sportovišť
  • Tradiční i netradiční teambuildingové a outdoorové programy
  • Catering šitý na míru (coffee break, rauty, galavečeře, ...)
  • Speciální menu podle Vašeho přání
  • Grilování s výhledem na krkonošské hřebeny 
  • Další doprovodné programy v hotelu i v jeho krásném okolí

Rádi Vám zapůjčíme potřebné technické vybavení.

Pro děti

Hotel Horizont je ideálním místem pro Vaši rodinnou dovolenou plnou zážitků.

Nevíte jaké výlety a aktivity si chcete na horách vybrat pro sebe a děti? Obraťte se na náš tým, rádi Vám poradíme a vymyslíme pro Vás tipy na výlety a další aktivity, které    budou nejlépe odpovídat zájmům Vaší rodiny.

Je libo zábavu, sportovní aktivity, adrenalin či poznání,...?

Neváhejte a vyplňte náš formulář, na základě kterého Vám pošleme tipy na Váš program.

Stravovací služby

BOHEMIA restaurant nabízí snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Myslíme také na Váš zdravý životní styl, proto v naší nabídce vždy naleznete čerstvou zeleninu, ovoce i další zdravou stravu. Jsme připraveni zajistit Vám vše i pokud jste celiaci nebo diabetici.
Několikrát týdně máme tématicky zaměřený večerní bufet – krkonošská, česká nebo mezinárodní kuchyně, drůbeží speciality apod.

HORIZONT café&restaurant je správným místem na oběd či večeři formou à la carte, stejně jako sklenku osvěžujícího nápoje či šálek dobré kávy, spolu se zákuskem z vlastní hotelové cukrárny.

SKY CLUB 18 
Bar a restaurace v osmnáctém, nejvyšším patře hotelu, je ideálním místem pro zakončení úspěšného dne nejen díky kouzelnému výhledu na Pec pod Sněžkou.
Čekají Vás neopakovatelné zážitky z moderní gastronomie i tradiční krkonošské kuchyně, nabídka více než 50 druhů originálních míchaných nápojů i světoznámých koktejlů, včetně nealkoholických. Široká paleta kvalitních domácích a zahraničních vín pečlivě vybraných naším someliérem.
Pestrá nabídka kvalitní whisky, ušlechtilých koňaků a kubánských doutníků. Samozřejmostí je profesionální a vstřícná obsluha.



Další informace

Od 900 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace