Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Jehla

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 200 osob
Recepce hotelu Bowling centrum UNESCO - kostel sv.Jana Nepomuckého 2-lůžkový apartmán 2-lůžkový apartmán 2-lůžkový apartmán 2-lůžkový apartmán pohled exterier restaurace
Recepce hotelu Bowling centrum UNESCO - kostel sv.Jana Nepomuckého 2-lůžkový apartmán 2-lůžkový apartmán 2-lůžkový apartmán 2-lůžkový apartmán pohled exterier restaurace

Hotel Jehla se nachází přímo v srdci Českomoravské vrchoviny na okraji Žďáru nad Sázavou v krajině Žďárských vrchů. Okolí a celé Žďárské vrchy jsou atraktivní po celý rok.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj / snídaně v ceně
1 1150 Kč
Dvoulůžkový pokoj / snídaně v ceně
2 1650 Kč
Pokoj PREMIUM / snídaně v ceně
2 2300 Kč
Pokoj PREMIUM + POLOPENZE
1 1900 Kč
Jednolůžkový pokoj
1 500 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Dítě do 6 let ZDARMA (100% sleva)

Popis objektu

Nacházíme se uprostřed ČR na Vysočině v jedné z nejčistších a nejzdravějších oblastí. Naleznete u nás ubytování, stravování, perfektní zázemí pro kongres, turistiku a sport. Zprostředkujeme sportovní a společenské vyžití jednotlivců i kolektivů. Zorganizujeme pro Vás výlety a turistické výšlapy.

Pohodlné ubytování na Vysočině

Hotel Jehla nabízí ubytování v celkem 86 pokojích vybavených sociálním zařízením, TV a telefonem. Ubytování s kapacitou až 200 lůžek v jednolůžkových až dvoulůžkových pokojích s přistýlkou, dvoulůžkových apartmánech LUX a rodinných apartmánech.

Kongresové centrum pro firemní akce

Hotel nabízí kompletní technické zázemí nového kongresového centra, které je součástí hotelu s hlavním kongresovým sálem s celkovou kapacitou až 200 osob. Sál je vybaven veškerou multimediální technikou potřebnou pro uspořádání kvalitní konference během firemních akcí.

Firemní akce se mohou konat také v dalších 10 saloncích a sálech

K dispozici je také další sál s kapacitou až 60 osob v přízemí a dalších 9 seminárních místností s kapacitou až 35 osob dle uspořádání.

Profesionální zázemí a školený personál je zárukou, že Hotel Jehla je ideálním místem pro Vaši konferenci, firemní akci nebo jiný event.


Hotel nabízí:

  • 86 komfortních pokojů pro ubytování s kapacitou až 200 lůžek s nonstop provozem recepce
  • kongresový sál s kapacitou až 200 osob a dalších 10 sálů a salonků s kapacitou až 60 osob
  • možnost využití 50m vzdáleného kongresového centra s kapacitou až 1100 osob
  • moderní nekuřácká hotelová restaurace s kapacitou 92 míst s českou a mezinárodní kuchyní
  • přilehlá letní zahrádka s obsluhou pro 30 osob
  • široká škála služeb vč. masážního salonu, solaria, ajurvédské salonní terapie, úschovny kol, kopírovacích služeb, připojení WI-FI ve veřejných prostorech hotelu Jehla
  • parkoviště 200 míst ZDARMA + 2 VIP garáže za poplatek
  • žážitkové a teambuildingové programy, doprovodný program během Vaší firemní akce, konference
  • relaxační balíčky pro individuální klientelu

Popis okolí

Hotel Jehla se nachází přímo v srdci Českomoravské vrchoviny na okraji Žďáru nad Sázavou v krajině Žďárských vrchů. Okolí a celé Žďárské vrchy jsou atraktivní po celý rok, pro svou ekologicky nenarušenou krajinu, která nabízí bezpočet turistických možností, dostatek míst ke koupání, rybolovu a především výletům, což toto místo činí ideálním pro ubytování během odpočinkové dovolené. Samotný Žďár nad Sázavou je proslaven řadou architektonických památek vytvořených Janem Santinim Aichlem. Nejvýznamnější z nich je bezesporu Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené Hoře, jež je památkou UNESCO a která se nachází v docházkové vzdálenosti od hotelu.

Kongresové služby

Hotel Jehla*** je často vyhledávaným místem pro svojí vhodnou polohu téměř v srdci ČR a kvalitním konferenčním (velký sál pro 200 osob, malý sál pro 60 osob, 9 seminárních místností) a ubytovacím zázemím (86 pokojů, až 200 lůžek).

Pro zasedání nad 200 osob a jiné náročné firemní akce je zde možnost využít školící prostory kongresového centra v blízkém kulturním domě o kapacitě až 1100 osob.

Pro zpříjemnění vaší akce či pobytu hotel připravuje řadu sportovních možností a kvalitní restaurační zázemí (nekuřácká restaurace o kapacitě 92 osob a letní zahrádka o kapacitě až 30 osob).

Za zmínku stojí, že pro ubytované skupiny od 150 osob poskytujeme veškerý pronájem školících prostor pro konference i semináře ZDARMA. Zvýhodněná nabídka pronájmu je platná dle výše objednaných služeb také pro menší skupiny. Bližší informace poskytne marketingové oddělení.

Hotel Jehla***, který se nachází v klidném městě Žďár nad Sázavou, je připraven díky svojí ideální poloze v ČR nabídnout svoje prostory pro školení, konference a semináře firemním a ostatním kolektivům z téměř celé ČR.

175OTk.jpg169NWI.jpg

 

Nechte se pozvat do míst, kde se o vás náležitě postarají ...

Sportovní možnosti

Ubytování v hotelu uvítají zejména milovníci cyklistiky, jelikož hotel je přímo napojen na cykloturistické trasy s různým stupněm obtížnosti, což vybízí v létě k jejich neustálému zdolávání. V zimě si zde přijdou na své naopak běžkaři, na které čekají přímo u hotelu strojově upravené běžkařské tratě. Areál hotelu či jeho blízké okolí disponuje mnoha sportovními zařízeními jako jsou např. tenisové kurty, hřiště pro míčové sporty, bowling centrum, víceúčelová hala, rychlobruslařský ovál, zimní stadion atd.

Tipy na výlet

Žďár nad Sázavou, jeho okolí a celé Žďárské vrchy jsou atraktivní po celý rok, pro svou ekologicky nenarušenou krajinu, která nabízí bezpočet turistických možností, dostatek míst ke koupání, rybolovu a především výletům, což je činí ideálním místem pro různá sportovní soustředění a jiné pobyty.

Samotný Žďár nad Sázavou je proslaven řadou architektonických památek vytvořených Janem Santinim Aichlem. Nejvýznamnější z nich je bezesporu Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené Hoře, jež je památkou UNESCO. Samotné město a okolní památky, jako je např. nedaleké město Telč či zámek Lysice, gotický hrad Pernštejn atd. by jistě též neměly uniknout Vaší pozornosti během pobytu.

Stravovací služby

V naší hotelové restauraci můžete strávit příjemné chvíle při obědu či večeři, společenské nebo obchodní schůzce, pracovním jednání. K dispozici Vám je naše restaurace, zahrádka s obsluhou nebo velká pivní zahrádka.


Nabízíme Vám:

  • gastronomické služby
  • moderní nekuřácká restaurace s kapacitou 92 míst
  • mimo stálé nabídky i denní výběr až z 8 hotových jídel z bufetové linky
  • zahrádka s obsluhou až pro 30 osob
  • velká pivní zahrádka s kapacitou až 100 míst
  • grilování, hudební produkce
  • česká a mezinárodní kuchyně
  • zvěřinové a zabijačkové hody
  • nabídka z čerstvých zákusků a míchaných nápojů
  • široký výběr kávy LAVAZZA
  • zajistíme ochutnávky vín 

Svatby, rauty, oslavy

  • Uspořádáme pro Vás oslavy, rauty, firemní večírky, či svatební hostiny v hotelových ale i ve vašich prostorách.
  • Zajistíme hudební produkci různých žánrů.


Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 500 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace