Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Relax

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 66 osob

Zažijte krásnou přírodu a komfort v těsné blízkosti Lipenského jezera. Očekávat můžete kompletní služby, profesionální přístup a přátelskou atmosféru.

Počet osobBěžná cena
Dvoulůžkový pro 1 osobu
1 950 Kč
Dvoulůžkový pro 2 osoby
2 1300 Kč
Dvoulůžkový pokoj pro 2 osoby s výhledem na jezero
2 1400 Kč
Rodinný pokoj (max. 4 osoby)
4 1300 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Zažijte krásnou přírodu a komfort v těsné blízkosti Lipenského jezera. Očekávat můžete kompletní služby, profesionální přístup a přátelskou atmosféru. Zajistíme pro Vás firemní akce „na míru“, školení, semináře, rauty, svatby a rodinné oslavy. Nabízíme romantické, aktivní, sportovní a relaxační pobyty. K dispozici restaurace s letní terasou, cyklo bar, půjčovna sportovních potřeb, hotelová pláž, venkovní dětské hřiště a parkoviště. Ochutnat můžete tradiční českou kuchyni a speciální nabídku menu pro GASTRO AKCE.  Jsme ideální místem pro skupinové (sportovci, golfisté a jiné tématické skupiny), ale i individuální pobyty (rodiny s dětmi, senioři vítání).

Jak v letní sezóně, tak v zimní sezóně (po celý rok) nabízíme  výhodné tématické pobytové balíčky se zaměřením na sport, aktivní odpočinek, romantiku, relaxaci, gastronomii a poznání místních krás a tradic. Lokalitou křižují atraktivní cyklostezky, příroda vybízí k procházkám, projížďkám na in-line bruslích, plachetnicích, kajacích, pramicích, motorových člunech (atraktivní nabídka vodních sportů). Hosté mohou využít služeb převozu na druhý břeh Lipna do bývalého Kyselova, dále pak služeb půjčovny sportovních potřeb a atraktivní nabídky doprovodných služeb v destinaci Lipensko. Hotel disponuje vlastní pláží, beachvolejbalovým a pétanque hřištěm. Děti využijí ke hrám dětský koutek, venkovní dětské hřiště a ohniště. Na své si přijdou sportovci, rybáři, houbaři, milovníci přírody, vodních a zimních sportů (SKI centrum Lipno a Hochficht jsou nedaleko – dopravu k nejbližší zastávce SKI busu zajistím v rámci zimních pobytů zdarma 7 místným mimibusem).

Kongresové služby

Pro Vaše firemní akce, jednání, školení, konference, semináře, výukové programy a cvičení nabízíme pronájem konferenčního sálu o kapacitě 108 míst.

Pronájem: CZK 1.500,- /den.
Cena pronájmu prostor je uvedena včetně DPH.


Naše služby

U nás si můžete vybrat, jakou dovolenou chcete prožít. Na své si přijdou milovníci cykloturistiky, vodních sportů, pěší turistiky, přírody, místních tradic a historie. Lipensko je ideální pro klidnou dovolenou uprostřed krásné přírody, aktivní dovolenou na kolech a zážitkovou až adrenalinovou dovolenou díky zajímavé nabídce aktivit

Aktivity v hotelu

  • venkovní dětské hřiště
  • víceúčelové hřiště pro míčové hry (zápůjčka sportovních potřeb je samozřejmostí)
  • půjčovna kol a půjčovna sportovních potřeb (horská kola, in-line brusle, dětské vozíky, pramice, apod.)
  • otevřené venkovní ohniště s možností grilování
  • pétanque hřiště se servisem vína a sýrového talířku ke hře
  • pronájem motorové lodi s kapitánem
  • 100m od hotelu půjčovna kajaků
  • doprava minibusem pro 7 osob kamkoli v destinaci LIPENSKO (např. k nejbližší zastávce SKI BUSŮ – lyžařská střediska Hochficht, Lipno v dosahu).
  • animační programy: zumba, jóga, ranní protažení (hotelový trávník s výhledem na Lipno)
  • nabídka masáží

Na přání zajistíme:

  • Projížďku plachetnicí  s kapitánem (svačina s sebou)
  • Projížďku na motorovém člunu
  • Pro skupinu výlet na lodi s rautem a živou hudbou.

Wi - Fi:

  • Prostor celého hotelu je pokryt signálem wi - fi pro bezplatné připojení našich hostů k internetu.
  • V případě, že se budete chtít připojit na internet, Vám bude heslo sděleno recepcí hotelu.

Parkoviště hlídané kamerou:

  • Hotel Relax disponuje prostorným parkovištěm, které bez problémů pojme vozy všech právě ubytovaných hostů. Na parkoviště je také nasměrován kamerový systém, který pomáhá Vaše vozy chránit.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 13

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 950 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace