Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Kubát

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 72 osob

Benecko se díky své unikátní poloze nachází většinu roku nad úrovní smogového mraku a zaručuje tak nejenom čistý a voňavý vzduch, ale i nejvíce slunečních dnů v roce.

Počet osobBěžná cena
Jedna osoba
1 350 Kč
Přistýlka
1 200 Kč
Apartmá
1 370 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti do 5 let zdarma. (100% sleva)
Děti od 5 - 12 let - 30% sleva (30% sleva)

Popis objektu

Lyžařský areál Benecko nabízí mix tratí pro téměř všechny typy lyžařů. Při ubytování na Benecku máte možnost zvolit od obtížných černých tratí, určených jen pro ty zkušené, pohodlné červené až po modré tratě, kde mohou trénovat ti nejmenší. Všechny sjezdovky jsou natočené na jih, takže při lyžování můžete plnými doušky nasávat energii slunečních paprsků. Benecko, to je to pravé místo kde nechybí ani slalomová a skikrosová trať, lyžařský tunel a samozřejmostí je každodenní večerní lyžování.

Pro vyznavače netradičního lyžování jsou na Benecku připraveny dva snowparky, kde mohou naplno pilovat svůj freestyle a neohrožovat při tom méně zkušené lyžaře. Ti však nemusí přijít zkrátka! Až je lyže omrzí, stačí se osmělit a vyzkoušet opojnou rychlost na třech snowtubingových drahách. Tuto rodinnou zábavu si užijí především vaše děti, ale třeba se také necháte zlákat. Přijeďte nás navštívit do krásného horského hotel Kubát na Benecku.

Popis okolí

Benecko se díky své unikátní poloze okolo 900 m.n.m. nachází většinu roku nad úrovní smogového mraku a zaručuje tak nejenom čistý a voňavý vzduch, ale i nejvíce slunečních dnů v roce. Ubytování Benecko a restaurace Benecko na Hotel Kubát.

Navíc vás doslova překvapí neopakovatelným výhledem do údolí. Při vyjasnění uvidíte daleké Trosky, liberecký Ještěd a další až stokilometrové výhledy. Výhled si můžete vychutnat přímo z velké, prosklenné společenské místnosti při snídani v restauraci nebo při společenské zábavě. A co potom, když si uděláte procházku na nedalekou kamennou rozhledu Žalý.

Kongresové služby

Hotel má jídelnu se 110 místy u stolu, restauraci, snack bar, 3 salonky pro 15, 20 a 30 osob, saunu a tělocvičnu, dětský koutek, úschovnu a půjčovnu horských kol a lyžařského vybavení, vlastní parkoviště, restauraci s výhledem do podhůří Krkonoš barem, taneční parket, stolní tenis, stolní fotbal, šipky, venkovní terasa s krásným výhledem na Krkonošský masiv.

  • Firemní rauty
  • Lyžařské výcviky
  • Škola v přírodě
  • Maminky a rodiny s dětmi
  • Svatby
  • Školení
  • Konference
  • Salonky s kapacitou 15, 20, 30 míst s WiFi

Společenské akce

Díky prostorné restauraci s výhledem na podhůří Krkonoš , tanečním parketem a pódiem je možno uspořádat nejen firemní rauty, ale také svadby nebo plesy.


Školní pobyt

Školy v přírodě

Nabízíme kvalitní ubytování pro děti i učitele. Na rozdíl od mnoha jiných hotelů tento hotel sami provozujeme, a proto se můžete na kvalitu ubytování a stravování spolehnout. Pedagogický dozor má možnost vybrat si ubytování v blízkosti dětí na 2lůžkových pokojích.

Překrásná příroda, klid, množství cyklostezek a turistických tras jsou stvořené nejen pro klidnou rekreaci ale zejména pro školní pobyty, sportovní soustředění či letní tábory. Máme pro Vás připraven vlastní sportovní hřiště s umělým povrchem k dispozici jsou klubovny, herny, učebny, tělocvična. Nedaleko od hotelu (150m) je lyžařské středisko Benecka vhodné pro malé děti a začátečníky a 300m od hotelu se nachází čtyřsedačková lanovka se sjezdovými tratěmi pro pokročilejší a méně náročné lyžaře ( je možné zapůjčit kompletní výzbroj pro sjezdové lyžování a snowboarding) . Samozřejmostí jsou upravované běžecké trasy. Při školách na lyžařském výcviku jsme schopni zajistit slevu na místní vleky.

Stravovací služby

Stravování probíhá přímo v hotelu. Nabízíme plnou penzi, tj. snídani, oběd a večeři a samozřejmě též dopolední a odpolední svačinu. Po celý den je v jídelně k dispozici čaj nebo ovocná šťáva. Jídelní lístek předkládáme klientům v den zahájení pobytu. Nebráníme se možným změnám, připomínkám a námětům. V případě zájmu jsme po dohodě schopni zařídit výběr ze dvou jídel, zmrlinové poháry pro děti či špekáčky k táboráku. Při celodenních výletech zajišťujeme jídlo formou balíčku na cestu.


Další informace

Od 350 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace