Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Sladová

Penzion
Celková kapacita střediska: 12 osob

Penzion Hana Sladová Vám nabízí pěkné a levné ubytování v Českém Krumlově. Penzion se nachází v centru historického města v postranní tiché uličce.

Počet osobBěžná cena
Dvoulůžkový pokoj
1 600 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 800 Kč
Třílůžkový pokoj
3 1100 Kč
Přistýlka
1 250 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Penzion Hana Sladová Vám nabízí pěkné a levné ubytování v Českém Krumlově. Penzion se nachází v centru historického města v postranní tiché uličce. Ubytovací služby nabízíme po celý rok ve dvoulůžkových a třílůžkovém pokoji.Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení s WC.Pokoje jsou vybaveny TV se satelitem.Přístup k internetu je v hale penzionu, kde se také podávají snídaně formou bufetu.
Penzion Hana Sladová se nachází v centru historického města v postranní tiché uličce, dříve řemeslnické. Rekonstruovaný renesanční dům patří mezi historické památky. Je jednopodlažní s vybudovaným podkrovím. Penzion Hana Sladová je jednopodlažní památkově chráněný renesanční dům. Hlavní vchod z uličky vede do vstupní haly s recepcí. Místnost je vybavena stoly se židlemi a slouží jako jídelna pro podávání snídaní nebo pro posezení ubytovaných. V místnosti je umístěn počítač s internetovým připojením. V tomto patře je umístěn jeden dvoulůžkový pokoj. V patře objektu se nachází dvoulůžkový pokoj s výhledem na věž a zámek města. S ním sousedí třílůžkový pokoj, do kterého je možné přidat přistýlku. Také v podkroví jsou umístěny 2 dvoulůžkové pokoje s moderním vybavením (lůžka, noční stolek, lampička, skříň, TV + SAT, ratanová křeska, stolek). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastními koupelnami s WC (WC v rámci koupelny - sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo). Možnost připojení na internet – wifi

K vybavení pokojů patří ručníky, osušky, povlečení, fén k zapůjčení v recepci - zdarma 


Tipy na výlet

město Český Krumlov (UNESCO, zámek, náměstí, renesanční a gotické domy, muzeum Egon Schiele); rekreační oblast přehradní nádrže Lipno, CHKO Blanský les a Národní park Šumava, vyhlídkové plavy na Lipenském jezeře, hrad Rožmberk n. Vlt. (pohádková hrad nad řekou), klášter Zlatá Koruna - bývalý cisterciácký klášter, observatoř Kleť, grafitový důl
Koupání:

řeka Vltava nabízí koupání téměř v centru, využívá se hlavně k plavení na kanoy nebo raftu, který si zapůjčíte v půjčovnách, v blízkosti centra je krytý bazén, Možnost ke koupání je také na nádrži Lipno (30 km)

Lyžování:

skiareál Kramolín (30 km) - noční lyžování


Slavnosti pětilisté růže

Vždy na konci měsíce června, přesný termín naleznete na stránkách města Český Krumlov. Páni z Rožmberka, někdejší slavní majitelé panství, jsou zpátky! V renesančním duchu, probuzeném na celé tři dny halasem rytířských turnajů, historických řemeslných trhů, středověké hudby, pouličních divadel a šermířských soubojů, se odehrává i vrchol slavností – velkolepý historický kostýmovaný průvod, v němž nechybí rytíři na koních a především slavné osobnosti, spjaté s dávnou historií města. Ať už jsou očekávání či věk návštěvníků jakékoli, všichni si zde přijdou na své.
SLAVNOSTI PĚTILISTÉ RŮŽE OBSADILY 1. MÍSTO MEZI AKCEMI V SOUTĚŽI CENY KUDY Z NUDY 2010!

Slavnosti pětilisté růže

Mezinárodní hudební festival Český Krumlov

Od poloviny července do druhé poloviny sprna.
Na české kulturní scéně neexistuje co do délky trvání větší hudební akce. Spojení atraktivního prostředí historického města a koncertů hudby mnoha žánrů od 15. století až po současnost, navíc za účasti řady slavných našich i světových interpretů, vydobylo festivalu skvělé renomé. Přehlídka je nejen vrcholem krumlovského kulturního léta, ale jednoznačně i přední kulturní akcí v rámci celé České republiky. Za vše hovoří jména umělců, jejichž účinkování je s festivalem spojeno a z nichž mnozí se na jeho scénu opakovaně vracejí, jako například pěvkyně Eva Urbanová, houslisté Gabriela Demeterová a Pavel Šporcl, americká sopranistka Renée Fleming nebo Alison Bolshoi, dirigent Maxim Šostakovič, argentinský tenorista José Cura a další.

Mezinárodní hudební festival

Otáčivé hlediště

Činohra, opera či balet – především však výjimečný zážitek z divadelního představení konaného za letní noci pod širým nebem. Inscenace Williama Shakespeara a dalších slavných autorů se odehrávají v nádherných přírodních kulisách zámecké zahrady a na pozadí letohrádku Bellarie. Neopakovatelnost prožitku je znásobena skvělými hereckými výkony a unikátním režijním pojetím.

Otáčivé hlediště Český Krumlov


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 13

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 367 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace