Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Zlatá hvězda Třeboň

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 115 osob

Hotel Zlatá hvězda tvoří tři historické budovy přímo na náměstí v centru nádherného lázeňského města Třeboň.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj
1 1340 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 1790 Kč
Dvoulůžkový pokoj s výhledem na náměstí
2 1990 Kč
Dvoulůžkový pokoj de Luxe
2 1790 Kč
Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
2 1790 Kč
apartmá pro 2-5 osob
5 2680 Kč
Dvoulůžkový pokoj obsazen jednou osobou
1 1490 Kč
Dvoulůžkový pokoj Economy
2 1390 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Hotel Zlatá hvězda tvoří tři historické budovy přímo na náměstí v centru nádherného lázeňského města Třeboň. Ubytování v našem hotelu se pro Vás stane příjemným zážitkem plným relaxace a uvolňujícího wellness.

Výhody ubytování v hotelu Zlatá hvězda

Ubytování v apartmá Třeboň

  • hotel leží přímo v centru města Třeboň
  • děti do 3 let mají ubytování zdarma
  • WiFi připojení po celém hotelu
  • provozujeme vlastní wellness centrum
  • nabízíme pobytové balíčky za výhodné ceny
  • v naší restauraci ochutnáte místní speciality

Rybí specialita - ubytování Třeboň

Třeboň a Třeboňsko

Město není jen historickou památkou jižních Čech s krásnou přírodou, ale také lázeňským městem. Pobyt v hotelu Zlatá hvězda Vám proto poskytuje možnost využít našich wellness služeb. Ubytování Třeboň je jako stvořené pro relaxaci, ať už si vyberete k odpočinku naše wellness prostory nebo se rozhodnete Třeboňsko poznat se sedla kola. Třeboňsko poskytuje svým návštěvníkům spoustu historických a přírodních památek, cyklostezek a bohaté kulturní vyžití.

Komfortní ubytování v Třeboni

Pokud jste milovníky dobrého jídla, hledáte odpočinek a chcete si prohlédnout památky, pobyt v Třeboni v hotelu Zlatá hvězda jistě splní veškerá Vaše přání. K pobytu našich hostů poskytujeme 48 komfortních pokojů. Každý z pokojů je zařízen unikátně, v jiných barvách či stylu, v našem hotelu tedy nenajdete dva identické pokoje. Hotel je situován do renesančního stylu a většina pokojů nabízí hostům výhled na historické náměstí v Třeboni, který se stane příjemným zpestřením pobytu v Třeboni. K pobytu našich hostů nabízíme 115 lůžek v těchto pokojích:

  • jednolůžkové pokoje
  • dvoulůžkové pokoje
  • dvoulůžkové pokoje s přistýlkou
  • pokoje typu De Luxe
  • apartmány

Wellness ubytování v Třeboni

Wellness centrum - ubytování Třeboň

Pro zpříjemnění Vašeho pobytu Vám nabízíme využití služeb našeho wellness centra, kde mimo jiné najdete finskou saunu, infrasaunu nebo whirlpool. 

Léčebné konopí

Hotel Zlatá hvězda nenabízí svým hostům nejen klasické wellness procedury, ale také léčebné masáže a koupele doplněné o výtažky z konopí. Pro ozdravný pobyt v Třeboni doporučujeme využít wellness balíček s konopím, který je doplněný o menu s konopnými produkty, které si vychutnáte v naší hotelové restauraci Zdejší kuchyně.

Doplňkové služby

  • půjčovna kol
  • bowlingové dráhy v baru Hvězda
  • pořádání konferencí, oslav, seminářů, apod.
  • tembuildingové programy
  • svatby na klíč

Dovolená v Třeboni pro cyklisty

Nejlepší cyklo dovolená je v Třeboni, kde najdete široké množství cyklostezek, které jsou doplněny o naučné stezky a zajímavé přírodní i historické památky. Třeboňsko je díky své rovinaté krajině, jako stvořené pro vyjížďky na kole. Třeboňsko je velmi často využívané pro cyklistické dovolené, také díky tomu, že terén je dobře zvládnutelný i slabšími cyklisty nebo dětmi. Kola na vyjížku Vám rádi zapůjčíme v naší půjčovně kol.

Historie a památky v Třeboni

Nejvíce zajímavých památek, kulturních a turistických cílů se nachází v centru města. Ubytování přímo v srdci jihočeského města Třeboň je ideální pro každého milovníka historie. Nedaleko našeho hotelu se nachází například proslulý Zámek, který Vám nabídne rozsáhlé zámecké zahrady, zdobené historické sály, honosný nábytek apod.

Poloha hotelu

Ubytování v Třeboni – ubytování na námětí Třeboň

Hotel Zlatá hvězda se pyšní výjimečnou polohou přímo v centru města Třeboně, na Masarykově náměstí.  Pokud se tedy rozhodnete pro ubytování Třeboň v našem hotelu, budete neustále nablízku všem kulturním akcím, památkám, ale také přírodním zajímavostem. 

Budeme velice rádi, pokud se rozhodnete využít pro Váš pobyt v Třeboni právě náš hotel Zlatá hvězda. Srdečně se těšíme na Vaši návštěvu.



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 12

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 1340 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace