Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Slavia

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 40 osob

Hotel Slavia je asi 0,5 km od středu města směrem na Brno a nabízí příjemné ubytování v jedno, dvou a třílůžkových pokojích a jednom apartmánu, který lze využít pro 2 dospělé a dvě

Počet osobBěžná cena
Dvoulůžkový pokoj
2 930 Kč
Trojlůžkový pokoj
3 1200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Hotel Slavia je situovaný asi 0,5 km od středu města směrem na Brno a nabízí ubytování v jedno, dvou a třílůžkových pokojích a apartmánu, který lze využít pro dva dospělé a dvě děti. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením. Ve spodní části hotelu je restaurace s celodenním provozem zajišťující stravování a salonek, který nabízí možnost konání nejrůznějších oslav, školení a svateb s kapacitou cca 40 osob. U hotelu je zdarma k dispozici velké parkoviště.

Ubytování v našem hotelu nabízíme v následujících pokojích:

  • Dvoulůžkový pokoj
    Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou, WC a televizorem. Lze jej využívat také jako jednolůžkový pokoj.
  • Třílůžkový pokoj
    Trojlůžkový pokoj s vlastní koupelnou, WC a televizorem.
  • Bez soc. zař.
    Pokoj bez sociálního zařízení pro 3 osoby
  • Apartmá pro 3+2
    Apartmá – má k dispozici tři pokoje a prostornou koupelnu s vanou. Kuchyň s jídelním stolem, lednicí, mikrovlnou troubou a vařičem, obývací pokoj s televizí a možností přistýlky pro jednu dospělou osobu nebo dvě děti a samostatnou ložnici pro dvě osoby.

Popis okolí

Moravský Kras

Nedaleko Boskovic asi 20 km se rozkládá nejvýznamnější krasová oblast ve střední Evropě, která díky svému osobitnému a neopakovatelnému rázu láká turisty z celého světa. Největší zajímavostí jsou bezesporu Punkevní jeskyně, ojedinělé svou vodní plavbou po podzemní říčce Punkvě a také vyústěním prohlídkové trasy s pohledem na dno propasti Macocha, 138m hluboké. V této oblasti se nachází naučná stezka, která vás provede nejzajímavějšími lokalitami a pro dopravu mezi jeskyněmi a propastí Macochou můžete využít ekologickou dopravu – vláček a lanovku.

Památky

Město Boskovice najdete na rozhraní Boskovické brázdy a Drahanské vrchoviny asi 40 km severně od Brna. První písemná zpráva o místě se datuje rokem 1222. Město vzniklo jako trhová osada. Nad historickým městem Boskovice dominují restaurované zříceniny hradu, v podhradí se nachází zámek v empirovém slohu s parkem. V parku najdeme nově opravený skleník a letní kino. V Boskovicích se nachází také rozsáhlá původní židovská čtvrť se synagogou a židovským hřbitovem.

Sportovní možnosti

  • sportovní centrum "MODRÁ VĚŽ"- 100 m od hotelu - nabízí široké sportovní vyžití - bowling, squash, kulečník, velké fitness centrum a solárium.
  • Letní sporty i chvíle pro rekreaci nabízí areál Červená zahrada s koupalištěm a tenisovými kurty.
  • Westernové městečko se nachází asi 2 km východně od hotelu a nabízí bohatý letní program.
  • Nejbližší okolí poskytuje zajímavé možnosti pro pěší turistiku a cykloturistiku.
  • 10 km severně od Boskovic se nachází Křetínská přehrada s možností koupání a windsurfingu.
  • V blízkosti je rekreační oblast Suchý s rybníkem.
  • Golfové hřiště - Golf Sokrates cca 10 km od Boskovic.
  • Městské lázně s plaveckým i rekreačním bazénem a tobogánem. Masaže, spinning.
  • Krytý zimní stadion a fotbalové hřiště

Stravovací služby

Restaurace Hotelu Slavia v Boskovicích každý všední den pro Vás připravuje výběr z několika druhů jídel. Všechna jídla náš kolektiv Restaruace Hotelu Slavia vaří výhradně z čerstvých surovin, tak aby Vám chutnala lépe než jinde. Přijdte tedy do naší restaruace v Boskovicích si vychutnat netradiční gastronomický zážitek.


Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 465 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace