Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Pension a Club Cafeé Alesso

Penzion
Celková kapacita střediska: 25 osob
Restaurace Pohled zvenku Koupelna pokoj č.6 Letní terasa Posezení s pianem
Restaurace Pohled zvenku Koupelna pokoj č.6 Letní terasa Posezení s pianem

Provozujeme penzion se šesti pokoji s vlastním sociálním zařízením a jeden apartmán. Čeká vás skvělá kuchyně, příjemné posezení,nekuřácký salonek a letní terasa.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžko standard
1 800 Kč
Dvoulůžko standard
2 900 Kč
Třílůžkový pokoj
3 1300 Kč
Čtyřlůžkový pokoj
4 1500 Kč
Pětilůžkový pokoj
5 1800 Kč
Jednolůžko nadstadard
1 900 Kč
Dvoulůžko nadstandard
2 1000 Kč
Apartmán
6 2500 Kč
Domácí mazlíček
1 200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Množstevní sleva (10% sleva)
Tato sleva je poskytnuta po dohodě v závislosti na obsazenosti pensionu a případné délce ubytování.

Popis objektu

Vážení hosté, srdečně vás zveme do našeho útulného pensionu, kde vás kromě příjemného prostředí čeká výborná kuchyně, příjemná atmosféra, pravidelné hudební večery a mnoho kulinářských překvapení. Usměvavý a vstřícný personál je u nás samozřejmostí :) Všechny standardní pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC, televizorem a příjemným nábytkem a dekoracemi. Nadstandardní pokoje jsou vybaveny rohovou vanou, jejíž kouzelné umístění v podkroví je nezapomenutelným zážitkem. V celém objektu je WIFI zdarma.

Součástí pensionu je také monitorované soukromé parkoviště. Jsme vzdáleni cca 200 m od centra a náměstí, kde naleznete vše potřebné, včetně bankomatu, pošty, různých krámků, infocentra a podobně.

Popis okolí

V okolí můžete využít mnoha sportovních aktivit. V blízkosti je sportovní areál, několik golfových hřišť, mnoho turistických a cyklistických tras. Nedaleko je také největší aquapark v Česku. Sídlíme uprostřed Ladova kraje. Více informací přímo u nás.

Firemní akce

Využijte naše prostory k firemním akcím, soukromým oslavám, svatbám, třídním srazům a pod. K dispozici je vám kromě restaurace také nekuřácký salonek pro cca 16 osob a letní terasa s grilem.

Pro děti

Součástí nekuřáckého salonku je také dětský koutek :)

Sportovní možnosti

V okolí mají vyžití všichni, kdo mají rádi turistické a cyklistické stezky, ale také golf, plavání, rybaření apod. V blízkosti je také velký sportovní/lyžařský areál.

Tipy na výlet

Ubytování je vhodné pro jednotlivce, rodiny i firmy, pro lidi,kteří chtějí strávit aktivně volný čas v nestandardním prostředí v srdci Ladova kraje, kraji plného lesů, cyklistických i turistických stezek. Nabízí se mnoho typů na výlety do okolí: Hrusice - rodiště Josefa Lady, Ondřejovská hvězdárna, zřícenina hradu Hláska u řeky Sázavy, zámek Konopiště, hrad Český Šternberk, zámek Jemniště, Průhonický park a mnoho dalších.


Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 800 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace