Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion U Hroznu

Penzion
Celková kapacita střediska: 26 osob

Penzion U Hroznu se nachází v centru města Velké Bílovice. Vzdálenost 8 km od Lednicko – Valtického areálu a 3 km od dálnice Brno – Bratislava.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj
1 450 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 800 Kč
Čtyřlůžkový pokoj
4 1400 Kč
Děti do 15let
1 250 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Dítě do 3 let zdarma (100% sleva)

Popis objektu

Penzion U Hroznu
se nachází v centru města Velké Bílovice. Vzdálenost 8 km od Lednicko – Valtického areálu a 3 km od dálnice Brno – Bratislava. Penzion poskytuje vhodné podmínky pro ubytování při rodinné dovolené, služebních cestách i cestách za vínem a jihomoravskými tradicemi.

Ubytování
Penzion U hroznu se nachází v centru města Velké Bílovice, největší vinařské obce v České republice. Leží v jedné z nejatraktivnějších oblastí Jižní Moravy, kde můžete objevovat krásy našeho kraje, at už jde o tradiční folklór, přírodní biosferickou rezervaci Pálava či památky unikátního LVA, který je zařazen na seznam světového dědictví UNESCO. Penzion poskytuje vhodné ubytování jak při rodinných dovolených, služebních cestách,pouhé 3km od dalnice Brno-Bratislava, tak i při cestách za vínem. Okolní terén je zvláště vhodný pro milovníky cykloturistiky..

Ubytování:
9x 2-lůžkových pokojů
2x 4-lůžkových pokojů

Převážná část pokojů se nachází v prvním patře a to polovina s výhledem na náměstí,který obzvlášt ocení návštěvníci folklorních oslav konaných přímo na náměstí, a druhá polovina jsou pokoje se střešním oknem situovány do klidné části dvora. Všechny pokoje jsou standartně vybaveny vlastní koupelnou se soc.zař., Tv, klimatizací, většina pokojů má možnost wifi připojení. Můžete si vybrat pokoj který Vám bude vyhovovat, jednolůžkový,dvoulůžkový, třílůžkový nebo čtyřlůžkový s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, na všechny pokoje v případě potřeby je možné přidat kvalitní rozkládací přistýlku.

Přijeďte k nám poznat pohostinost našeho kraje :-)


Naše služby

Hostům našeho penzionu nabízíme tyto služby:

  • uzamčené parkoviště
  • klimatizace na všech pokojích
  • wifi připojení
  • bezbarierový přístup
  • letní terasa s grilem
  • úschovna kol
  • možnost posezení ve vinném sklípku
  • zajištění tenisových kurtů v nedalekém sportovním arealu
  • restauraci
  • salonek
  • a mnohé další…

Wellness

Pro naše  hosty penzionu i pro hosty z blízkého či dalekého okolí jsme nově otevřeli  wellness. V do našeho wellness si můžete přijít odpočinout od každodenního  stresu a zrelaxovat se ve venkovní vířivce nebo finské či infra sauně.

Saunování má blahodárné účinky na zdraví člověka, především výborný preventivní účinek. Pravidelné saunování posiluje obranné schopnosti lidského organismu a snižuje výskyt různých onemocnění. Dále se sauna využívá jako prostředek k postupnému otužování i jako prostředek ke zvyšování kondice.

Bláhodárné účinky teplé vodní a vzduchové masáže na lidské tělo jsou známy a využívány již nejméně dva tisíce let.Jedním z velmi příjemných způsobů relaxace je koupel ve vířivé vaně. Účinek vířivých van na organismus je velmi příznivý a napomáhá k dosažení celkové harmonie osobnosti po stránce fyzické, psychické i emocionální. Hydroterapie patří mezi metody využívané i k doplnění běžných způsobů léčení a stává se přirozenou péčí o zdraví.Celkově lze říci, že hydroterapie působí blahodárně na zlepšení psychické pohody, proti stresu, bolesti svalů, artritidě, nespavosti, zlepšuje krevní oběh a činnost srdce.

Vířivka je vybavena 50 tryskami a třemi čerpadlami pro  intenzivní průtoku a tím  jedinečnou  masáž celého těla při teplotě vody 37°C




Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 16

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 450 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace