Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Chalupa Za Humny

Chalupa
Celková kapacita střediska: 22 osob

Pronájem nově vybudované chalupy na okraji malé obce nabízí klidné místo a komfortní zázemí jak pro rodiny s dětmi, tak pro vyznavače aktivního odpočinku.

Počet osobBěžná cena
Dospělá osoba
1 390 Kč
Přistýlka nebo dítě 3-15 let
1 290 Kč
Pronájem celé chalupy
12 3590 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Týdenní pobyt (10% sleva)
Při týdenním pobytu 10% sleva.

Popis objektu

Proč trávit dovolenou na Vysočině

Pronájem nově vybudované chalupy na okraji malé obce nabízí klidné místo a komfortní zázemí jak pro rodiny s dětmi, tak pro vyznavače aktivního odpočinku. Okolí nabízí dostatek příležitostí, jak trávit letní i zimní dovolenou. Najdete zde velké množství turistických tras i cyklotras, zdejší skalní útvary jsou využívány pro lezecký sport, v zimě je v okolí udržováno velké množství běžeckých stop, snadno dostupných je několik sjezdovek.


Ubytování na Vysočině v Chalupě za humny

Ubytování v 5-ti nadstandardně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Celkem 15 lůžek, v každém pokoji je navíc možnost plnohodnotné přistýlky - celková kapacita chalupy je tedy až 20 osob plus dětská postýlka a kolébka (22 osob včetně dětí). Kromě samotných pokojů je součástí objektu také velká společenská místnost s kachlovými kamny, dětským koutkem a plně vybavenou kuchyní.

U chalupy je velká oplocená zahrada s dětským hřištěm, ohništěm a krytým posezením s grilem Weber. Můžete využít zázemí chalupy pro bezpečné uschování kol i lyží. Parkování je zajištěno přímo u objektu. Chalupa je snadno dostupná i v zimě.

Proč se ubytovat právě u nás: 

Pronájem chalupy na Vysočině Absolutní soukromí a prostor

Chalupa je na okraji obce, sousedé jsou daleko a majitel v objektu nebydlí. Využijete velkou oplocenou zahradu nebo přilehlou louku, která také patří k chalupě. Soukromí najdete v pěti pokojích (každý s vlastní koupelnou), společně se můžete bavit ve velké společenské místnosti a nerušit tak spící děti.

Ubytování v čistém životním prostředí Čisté životní prostředí

Hodně míst na Vysočině je pěkných, ale Žďárské vrchy jsou nejkrásnější – to je i jeden z důvodů, proč je zde od roku 1970 vyhlášena chráněná krajinná oblast (CHKO). Jde také o jedno z nejčistších území v naší republice, voda z kohoutku má lepší parametry než většina balených vod. Vodu v PETkách k nám vozit nemusíte :-)

Ubytování zaměřené na pobyt s dětmi  Zaměřeno na pobyty s dětmi

Vybavení chalupy je přizpůsobeno pro děti. Celý interiér je nekuřácký, dbáme na maximální čistotu. Na zahradě děti najdou dětské hřiště s pískovištěm, houpačkou, skluzavkou, domečkem či lezeckou stěnou a vy je snadno kontrolujete z krytého posezení. Okolí je bezpečné, zahrada oplocená, hrací prvky mají certifikaci.

Komfortní ubytování na Vysočině  Komfort a pohodlí

Přestože je chalupa postavena i vybavena v původním vesnickém stylu, využijete veškerý komfort moderních technologií - topení i ohřev vody zajišťuje automaticky tepelné čerpadlo, každá místnost má vlastní termostat pro nastavení požadované teploty, kuchyně je vybavena moderními spotřebiči včetně myčky, spíte na zdravotních matracích, nábytek je stylový, ale zcela nový. Užijte si atmosféru bydlení našich babiček, ale bez namáhavé práce.

Popis okolí

Chalupu najdete na okraji obce Cikháj v centrální části chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, které představují unikátní přírodní celek Českomoravské Vrchoviny (93% území pokryto lesem) a patří k nejnavštěvovanějším oblastem kraje Vysočina. V obci lze nalézt několik objektů zapsaných na seznamu kulturních památek: zvonička, boží muka, pamětní kříž, vodní mlýn a bývalá Joklova hospoda.

Naše služby

Celkem 15 lůžek a 5 plnohodnotných přistýlek - celková kapacita až 20 osob. Ve žlutém pokoji je navíc dětská postýlka a v červeném kolébka. Všechny pokoje mají stylový nábytek, kvalitní zdravotní matrace, LED TV, možnost promítání filmů z USB disků, připojení na internet a vlastní koupelnu se sprchou, umyvadlem a WC.

Slunicko  žlutý pokoj         přízemí             3 lůžka + přistýlka + dětská postýlka

Oblak  modrý pokoj       přízemí             3 lůžka + přistýlka

srdce  červený pokoj     podkroví           2 lůžka + dětská postel + kolébka

ruze  růžový pokoj       podkroví           3 lůžka + přistýlka

strom  zelený pokoj       podkroví           4 lůžka + přistýlka

Velká společenská místnost s kachlovými kamny a plně vybavenou kuchyní. Samostatné WC v přízemí, takže nemusíte rušit děti ve spánku, pokud se sami bavíte ve společenské místnosti. Pro děti je připraven dětský koutek plný hraček (od pastelek po společenské hry), ve žlutém pokoji je dřevěná dětská postýlka, v červeném kolébka, v jídelně dětský stolek se židličkami a pro malé děti i jídelní židlička u velkého stolu. Zahrát si můžete šipky, pétanque nebo stolní hokej.

U chalupy je velká zahrada s dětským hřištěm, ohništěm a krytým posezením s profesionálním grilem značky Weber. Zahrada je plně oplocená, takže je bezpečná i pro malé děti.

Vzhledem k tomu, že chalupu využívají i nemocné děti (alergici, astmatici), není možný pobyt domácích zvířátek.



Další informace

Od 390 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace