Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Horácko

Penzion
Celková kapacita střediska: 33 osob

Pezion Horácko je ideálním místem pro rodiny,jednotlivce i skupinové pobyty. Vyznavače turistiky, cyklistiky, rybaření, houbaření,hitorických památek a nedotčené přírody.

Počet osobBěžná cena
Apartmán - denní sazba
1 490 Kč
Pokoj - denní sazba
1 390 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Pezion Horácko je ideálním místem pro rodiny,jednotlivce i skupinové pobyty. Vyznavače turistiky, cyklistiky, rybaření, houbaření,hitorických památek a nedotčené přírody. V zimě sjezdového a běžeckého lyžování. Střed ČR Vysočina a Žďársko - místo kde se Horácko nachází. Je jedním z nejnádhernějších míst naší republiky.

Penzin Horácko Vám nabízí možnost ubytování v devíti pokojích nebo ve dvou apartmánech s celkovou kapacitou 33 lůžek, vlastním sociálním zařízením a Wi-Fi internetem ZDARMA.

Apartmány:
Dva čtyřlůžkové apartmány s možností ubytování až osmi osob se skládají z chodby velké kopelny s vanou, sprchovým koutem a wc vč. umyvadla, dvou ložnic a obývací místnosti.

Pokoje:
Nabízeme deset dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, které jsou vybaveny vlastním zázemím a sociálním zařízením ( Sprchový kout, umyvadlo a WC ). Na všech pokojích je WI-FI síť Zdarma.


Další informace

Přidaná alba

AparmányPočet fotek: 7

Zpět do galerie

PokojePočet fotek: 5

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 390 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace