Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Mánes

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 75 osob

Nově zrekonstruovaný Hotel Mánes s ideální polohou ve středu republiky v krásném prostředí Českomoravské vysočiny a chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy.

Počet osobBěžná cena
2 lůžkový pokoj
2 1200 Kč
2 lůžkový pokoj s balkónem
2 1400 Kč
Jednolůžkový pokoj
1 800 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Nově zrekonstruovaný Hotel Mánes s ideální polohou ve středu republiky v krásném prostředí Českomoravské vysočiny a chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy je ideální místo pro relaxaci i aktivně strávenou dovolenou, kongresy, semináře, školení, rauty, rodinné i firemní oslavy všeho druhu včetně akcí na klíč.

Na své si přijdou milovníci zimních sportů a lyžování, tak i letní návštěvníci při krásných vycházkách do okolí, vyjížďkách na kole s využitím značených cyklotras i pro náročnější turistiku. S polohou hotelu téměř ve středu České republiky tak získáte ideální místo pro své výlety kamkoli po ČR včetně památek Unesco v nejbližším okolí.


Ubytování pro rodiny s dětmi i seniory, dovolená v zimě i v létě

Pro Vaši rodinou dovolenou je tu náš hotel Mánes. S celou rodinou se můžete ubytovat v našem čtyřhvězdičkovém hotelu ve městě Svratka na Vysočině na okraji krásné, čisté přírody a zároveň blízko centra s možnostmi sportovního i kulturního vyžití.

Pokojů máme dostatek (možnost 10x přistýlka):
25 dvoulůžkových, 2 třílůžkové, 2 třílůžkové apartmá
s obývací místností,1 třílůžkové apartmá s kuchyní
a v případě potřeby 1 jednolůžkový bezbariérový pokoj pouze pro vozíčkáře.

Při zájmu o zajištění ubytování nad rámec naší kapacity 65 lůžek + 10 přistýlek je možné využít ubytování za smluvní ceny ve spolupracujícím hotelu*** vzdáleném cca 900 m od našeho objektu.
V případě zájmu Vám zapůjčíme dětskou postýlku, vstup domácím mazlíčkům je povolen .

V hotelu Mánes naleznete jak klidnou rodinnou dovolenou, tak ubytování pro svou služební cestu. Vhodné pro rodiny se zázemím pro děti - dětské židličky a podsedáky, dětský koutek v restauraci, hotelová zahrada s pískovištěm a sportovními potřebami, velké oplocené dětské hřiště pár kroků od našeho hotelu. Také pro jednotlivce na služební cestě i seniory - wellness centrum, v okolí přírodní koupání nebo krytý vyhřívaný bazén, jezdecký klub, golfové hřiště s minigolfem a golfovým trenažérem, sjezdovka s umělým zasněžením a vyjeté běžecké tratě přímo od hotelu.


Vaše firemní akce, kongres, seminář, školení a vzdělávání

Nejen tyto, ale i další možnosti pro firmy či organizace můžete objednat a uskutečnit v našem hotelu. Zajistíme malý seminář i velkou firemní akci se zajištěním doplňkových služeb.

Firemní akce pro firemní týmy včetně využití venkovních aktivit, teambuilding, letní slavnosti, pódium, grilování, letní terasa s obsluhou, rozlehlá hotelová zahrada s altánkem a jezírkem, outdoor park a lezecké skály v blízkosti hotelu.
Kongresy, obchodní semináře, jazykové kurzy, školení a vzdělávání zaměstnanců. Máme dostatečnou kapacitu a variabilní řešení místností pomocí mobilních odhlučněných stěn včetně samostatných vchodů. Každá oddělená seminární místnost má vlastní sociální zařízení.
Kongresová místnost pro 100 - 200 osob dle způsobu uspořádání s částečně odděleným lobby barem pro 25 osob, celkem 6 seminárních místností (sestavy osob dle požadavku) + oddělený salónek. Veškeré firemní i rodinné akce s ubytováním za zvýhodněné ceny pro skupiny 15 a více osob včetně technického vybavení bez úhrady pronájmu.

Po skončení firemního školení si můžete odpočinout ve vířivce s hydroterapií, zajít do sauny s aromaterapií, opálit se ve vertikálním soláriu, nechat se namasírovat velkým výběrem našich masáží nebo využít fitness centrum s neomezeným vstupem pro ubytované hned vedle wellness místosti s vířivkou a saunou.

Kdo chce pokračovat v rozjetém tempu, může navštívit naši restauraci s výbornou domácí kuchyní, kde nepoužíváme žádné polotovary ani chemické přísady a naše lahodné moučníky pečeme přímo v hotelové kuchyni. Také doporučujeme posedět v útulném Lobby baru se zajímavou nabídkou nápojů či v Chivas klubu s nočním provozem.
Pro milovníky vína bude překvapením originální vinný sklípek vyhloubený v podzemních prostorách hotelu Mánes se stáčeným křišťálově čistým a osvěžujícím pramenem vody z hloubky 36 m.



Další informace

Přidaná alba

Hotelové pokojePočet fotek: 4

Zpět do galerie

ApartmányPočet fotek: 3

Zpět do galerie

VinárnaPočet fotek: 3

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 800 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace