Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Chalupa Dolní Morava

Chalupa
Celková kapacita střediska: 23 osob

Chalupa se nachází na okraji obce u obrovské louky a lesa. Je rozdělena na 2 zcela samostatné části, každá má svůj vchod, zachradu, saunu, bazén. Je nadstandardně vybavena + wifi

Počet osobBěžná cena
chalupa
8 1699 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Chalupa k pronajmutí je nově postavena, má půdorys do „L“ a je rozdělena na dvě zcela samostatné části (poloviny). 
Každá část chalupy má svůj samostatný vchod z jiné strany, privátní saunu, svoji soukromou terasu s posezením a zahradu na opačné straně chalupy. Také vnitřní uspořádání chalupy a stavební provedení zaručuje Vaše plné soukromí a klid. 

V každé části chalupy je vlastně patrový byt 120m2: 4 + kk + 2 WC + koupelna + SAUNA jen pro Vás. Ve 3 ložnicích je 6 řádných lůžek + 2-4 lůžka na rozkládací pohovce v obýváku. 
Pronájem každé části (poloviny) chalupy umožní komfortní celoroční ubytování až 8-10 osob.

Celkem jsme schopni ve 3 objektech ubytovat až 23 osob. 


Tak tedy pojďme dovnitř!

V přízemí vstupujeme do předsíně, kde jsou i prostory pro odložení lyží, snowboardů, či v létě kol a sušák na boty. Z chodby je přístupná koupelna s umyvadlem, WC, SAUNOU, vanou, pračkou. V koupelně je pro Váš komfort podlahové vytápění a privátní sauna jen pro Vás.

Přes chodbu se dostaneme do obývacího pokoje s LCD TV, digitálním satelitem a přípojkou na INTERNET ZDARMA (kabelová zásuvka + WIFI v celé chatě). Dvě rozkládací sedačky, umožňují komfortní úpravu na dvoulůžko. Topení je elektrické plně automatické, nebo si můžete večery zpříjemnit neopakovatelnou atmosférou, kterou poskytují krbová kamna a v nich plápolající, praskající oheň a příjemně se linoucí teplo... no a se sklenkou vína…

V části obývacího pokoje je i kuchyň, kompletně vybavená pro 8 lidí. Je zde sklokermaická varná deska, trouba, lednička s mrazákem, mikrovlná trouba, kávovar, opékač topinek, nerezové hrnce a příbory, myčka….

Po schodech se dostaneme do podkroví, kde jsou 3 ložnice, každá pro 2 nocležníky, samozřejmě nechybí úložné prostory a další, tentokrát samostatné WC.

Ke každé chalupě je k dispozici parkování, z toho jedno kryté parkovací místo pro auto hned před chalupou. Příjezdová silnice k chalupě je i v zimě udržovaná.

Stravovat se můžete sami nebo můžete vyzkoušet dobroty v místních restauracích, či si dát orosené točené pivo například v útulné restauraci Moravská Krčma, kam je to jen 333 kroků. Kousek od chalupy je kostel, prodejna potravin (asi 900 m), autobusová zastávka… Supermarkety jsou v Králíkách, cca 6 km.

Bohužel z bezpečnostních a hygienických důvodů je v celé chalupě ZÁKAZ KOUŘENÍ! 

Můžete to sice "dohnat" na zahradě, ale doporučuji zkuste inhalovat čistý horský vzduch.

Kvůli možným alergiím ostatních, není bohužel možné vzít s sebou zvířecí mazlíčky.



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 11

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 212 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace