Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Vysočina

Penzion
Celková kapacita střediska: 38 osob

Uprostřed České republiky, v překrásné přírodě Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v klidné a malebné vesničce Škrdlovice, se nachází Penzion Vysočina.

Počet osobBěžná cena
Jedna osoba - Dospělý
1 290 Kč
Jedna osoba - Dítě
1 200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Ubytujeme Vás v útulných pokojích které ocení nejen rodiny s dětmi, ale i sportovně zaměření hosté nebo ti, kteří hledají ubytování i se svým čtyřnohým kamarádem. Rozšíření nabídky se týká především welness služeb, služeb pro volný čas, velkou změnou je i kompletní vyloučení kuřáckých prostor - místo nich Vás rádi přivítáme v nekuřácké pivnici a novém zábavném dětském koutku.

Vesnička Škrdlovice je vzdálena pouhých  6 km od Žďáru nad Sázavou a jen 600m od VELKÉHO DÁŘKA (206 ha) zvaného též "Moře Vysočiny".V okolí penzionu najdete krásnou přírodu ,louky, lesy a rybníky Českomoravské vysočiny Právě proto skvělou polohu je penzion velmi vhodný pro rekreaci, turistiku, cykloturistiku i zimní sporty, rybaření, houbaření, welness pobyty, ale také pro školní výlety, lyžařské pobyty a školy v přírodě. 

Pro děti je v letních měsících v zahradě připraven bazén.

Ubytování s domácími mazlíčky povoleno.

Poskytujeme prvotřídní služby pro rodiny s dětmi (rodinné pobyty), skupiny přátel a známých, pro firemní akce – školení, konference (konferenční balíčky), recepce a oslavy všeho druhu.

     Penzion nabízí svým hostům nekuřáckou pivnici ,restauraci v selském stylu s dětským koutkem plným hraček, velký SALONEK s možností propojení s nekuřáckou jídelnou a letní terasu s možností grilování.


Nabízíme silvestrovské pobyty s kompletním programem pro děti i dospělé.


Máme pro Vás připraven pobyt plný pohody, odpočinku a relaxace. Pro aktivní zajistíme skipasy do SKI SNOW PARKU v Novém Městě na Moravě, nebo rádi doporučíme výlety do okolí. Pro firemní akce připravíme program „na míru“ včetně organizačního servisu a technického zajištění.

Školní pobyt

Info pro učitele, pedagogy a výchovné pracovníky :

využijte naší výhodné nabídky organizovaných pobytů pro dětské kolektivy, školní výlety, školy v přírodě, lyžařské pobyty, ozdravné pobyty či tématicky zaměřené výlety - pro Vás všechny tu máme cenově bezkonkurenční nabídku - využijte možnost včasné objednávky a čerpejte nabízené slevy a BONUSY!!!



Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 200 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace