Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Florentina Boat

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 92 osob
florentina u karlova mostu koupelna Executivní kajuta s fr. oknem Suberior kajuta úvaz panoramatický saloon v noci restaurace Nymburk Exterier Litoměřice Mělník
florentina u karlova mostu koupelna Executivní kajuta s fr. oknem Suberior kajuta úvaz panoramatický saloon v noci restaurace Nymburk Exterier Litoměřice Mělník

Hotelová loď Florentina poskytuje originální ubytování s nenapodobitelnou atmosférou v 49 nově rekonstruovaných kajutách v samotném historickém srdci Prahy

Počet osobBěžná cena
Executivní Twin
2 1900 Kč
Executivní Sgl
1 1600 Kč
Superior Twin
2 1600 Kč
Superior Sgl
1 1200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

4 a více nocí sleva 15% z provizorní ceny (15% sleva)
4 a více nocí sleva 15% z provizorní ceny, \r\nděti do 3 let gratis\r\ndůchodci a děti 4 - 15 let mají nárok na 50% slevu

Popis objektu

MS Florentina jediná plovoucí hotelová loď registrovaná v České republice, plující pod českou vlajkou.
Hotelová loď Florentina poskytuje originální ubytování s nenapodobitelnou atmosférou  v 49 nově rekonstruovaných   kajutách s  vlastním sociálním zařízením, klimatizací, trezorem, SAT- TV a rádiem, pro celkem 92 cestujících. Část z nich je  vybavena francouzskými okny.
Lodní restaurace s kapacitou 100 míst a velká sluneční paluba  s lehátky  a překrásný výhledem na Pražský hrad a dění na Vltavě je k dispozici nejen hotelovým hostům, ale mimo plavební dny i široké veřejnosti.

Popis okolí

Loď Florentina kotví v centru Prahy, proto poskytuje výhodné zázemí pro pěší výlety i cestování městskou hromadnou dopravou. Hosté mohou vyrazit na Hradčany, Karlův Most nebo třeba na Vyšehrad. Milovníci kultury jistě zavítají do některého z pražských divadel. V centru města se nachází také množství nákupních a zábavních center. 

Po dni plném dojmů z velkoměsta mohou romantičtí hosté lodního hotelu vystoupit na palubu, která skýtá nádherný výhled na noční Prahu a její osvětlené památky.

Firemní akce

První plovoucí hotelovou loď Florentinu bychom Vám rádi představili i jako zajímavé místo k pořádaní konferencí, workshopů, večírků a oslav. Organizujeme firemní plavby na míru, uspořádáme tématické party pro děti i dospělé. Korporátním klientům poskytujeme slevu za ubytování.

Kapacita konferenční místnosti je 70 - 100 míst, podle uspořádání. Parkování v dosahu 200 metrů od hotelové lodi, v garážích pod Rudolfinem. Loď je kompletně ozvučena, k dispozici data projektor, flip-chart, plátno, mikrofon, Wi-fi připojení a LCD TV s DVD přehrávačem.

Navrhneme jedinečné aranžmá celé akce.
Vlastní gastronomický servis, kulturní program, zajistíme potřebné technické vybavení, hostesky, moderátora, tombolu, květinovou a dekorativní výzdobu, ohňostroje, dárky … a mnoho dalších souvisejících služeb.

Naše prostory poskytujeme bez pronájmu, podmínkou je pouze čerpání cateringu.

V roce 2011 byl na lodi nově otevřen skleněný bar!

Pro děti

Na naší loď se nemusíte obávat přijít i se svými dětmi, v restauraci myslíme i na ně! Podívejte se na naše speciální florentinské menu právě pro děti.

2ks Mini toasty se šunkou, sýrem a čerstvou zeleninou

50,- Kč

*

Boloňské špagety s mletým masem, tomatová omáčka, sýr 

110,- Kč

*

Kuřecí miniřízečky s hranolkama a tatarskou omáčkou 

115,- Kč

*

Rybí prsty s vařenými bramborami a kečupem 

105,- Kč

*

Bramborové knedlíky plněné meruňkami a sypané tvarohem 

95,- Kč

*

Palačinky s marmeládou a šlehačkou 

70,- Kč

 

Naše služby

  • Karlův most, Staroměstské náměstí pouze 5 minut chůze
  • recepce je otevřena 24 hodin
  • Wi-Fi připojení ZDARMA dostupné v recepčním lobby
  • snídaňové balíčky
  • nekuřácké pokoje
  • úschovna zavazadel
  • děti do 3 let ZDARMA na lůžku s rodiči
  • prádelna, rezervace vstupenek, výlety na lodích, transfer na letiště nebo nádraží
  • přilehlé parkoviště je placené (rezervace není nutná)
  • příjezd od 14:00, odjezd do 10:00
  • tramvajová, autobusová zastávka a metro STAROMĚSTSKÁ se nachází 300 m od lodi

Stravovací služby

Restaurace

Lodní restaurace s kapacitou 100 míst a velká sluneční paluba (100 míst) s lehátky je k dispozici nejen hotelovým hostům, ale i široké veřejnosti.

Nabízíme příjemné posezení s výhledem na Vltavu a panorama Prahy, českou i mezinárodní kuchyni, bohatou nabídku nápojů, značkových vín, ale především nejlepší české pivo "Plzeňský Prazdroj". Restaurace je plně klimatizovaná.

Denní menu

Každý den od pondělí do čtvrtka pro vás připravujeme denní menu připravené z čerstvých, pečlivě vybraných surovin – a to vše za úžasnou cenu! Denní menu je k dispozici od 11.00 po celý den.

A la carte menu

Co může být úžasnějšího než skvělý oběd nebo večeře v kombinaci s romantickou plavbou v Praze na Vltavě. Na Florentině půjde o skutečný kulinářský zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Dětské menu

Na naší loď se nemusíte obávat přijít i se svými dětmi, v restauraci myslíme i na ně! Podívejte se na naše speciální florentinské menu právě pro děti.

Nápojový lístek

Kromě denního menu a skvělých pokrmů pro vás máme samozřejmě připravený bohatý nápojový lístek s mnoha alko i nealko nápoji. Rádi vám doporučíme víno, které se nejlépe bude hodit k vašemu výběru menu.


Kudy k nám

Doprava z letiště: Autobusem č. 119 na stanici metra Dejvická, pak trasou A na stanici Staroměstská, odtud pěšky (5 minut) přez Palachovo náměstí na Dvořákovo nábřeží ke kotviště lodí pod Čechovým mostem, přístaviště č. 7. Doprava z hlavního nádraží: metrem, trasou C na stanici Muzeum, přestup na trasu A, stanice Staroměstská.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 12

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 1200 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace