Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

penzion Solitary

Penzion
Celková kapacita střediska: 95 osob

Penzion v klidném prostředí vysočiny, možnost cykloturistiky, houby, procházky ideální pro rodiny s dětmi.Výborná kuchyně. Přijemný nový personál.

Počet osobBěžná cena
Nocleh se snídaní - Hlavní budova
1 400 Kč
Nocleh se snídaní - Bungalov
1 330 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti do 4 let ubytování zdarma (100% sleva)
bez nároku na lůžko
Děti od 4 do 14 let (50% sleva)

Popis objektu

O nás
V roce 1994 zakoupil pan Jiří Janeček penzion na Českomoravské vysočině. Jako bývalý pionýrský tábor Botany Skuteč, musel projít celkovou rekonstrukcí až k dnešní podobě, kdy je tvořen komfortně zařízenými pokoji s celoročním provozem.



Penzion Blatiny se nachází na Českomoravské vrchovině, nedaleko Milovského rybníku, kde je možnost koupání a rybolovu. V blízkosti penzionu najdete několik skalních útvarů vhodných k horolezectví - Dráteníčky, Malinská skála, Děvět skal...  Milovníci koní mohou vyzkoušet své schopnosti v nedaleké vesničce Blatiny v jezdeckém klubu. Přímo u penzionu začínají turistické trasy pro pěší a cyklisty. Terén umožňuje paraglidingové létání zejména pro začátečníky.   

Blízkost lesa uvítají především sběratelé hub. Dětské hřiště, sportovní hřiště a venkovní ohniště jsou součástí penzionu. V zimním obodbí je možnost sjezdového lyžování nebo běhu na lyžích - kolem penzionu vedou lyžařské běžecké tratě.




Kapacita 100 lůžek ( 40 lůžek v hlavní budově a 60 lůžek v přilehlých bungalovech) s celoročním provozem . Klientům jsou k dispozici komfortně zařízené dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, koupelnou a televizí.

Naše služby

Jídelna, bar s kulečníkem, restaurace se zahrádkou, dvě venkovní hřiště... Samostatně stojící budova vhodná k pořádání školení, kurzů, oslav, atd... Foto interiéru naleznete v galerii.

Pro školy , skupiny a obchodní partnery poskytujeme slevy. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro individuální kalkulaci.


Další informace

Přidaná alba

PokojePočet fotek: 12

Zpět do galerie

RestauracePočet fotek: 5

Zpět do galerie

Nezařazené fotografiePočet fotek: 18

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 330 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace