Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Horský hotel Čeladenka

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 104 osob
Hotel Dětské a multifunkční hřiště Terasa restaurace pokoj Comfort Koupelna Pokoj Comfort Lesní lázně Hydromasážní vany Lesní lázně Terasa lesních lázní Lesní lázně Apartmánové domy Apartmánové domy Restaurace Dětský koutek
Hotel Dětské a multifunkční hřiště Terasa restaurace pokoj Comfort Koupelna Pokoj Comfort Lesní lázně Hydromasážní vany Lesní lázně Terasa lesních lázní Lesní lázně Apartmánové domy Apartmánové domy Restaurace Dětský koutek

Hotel se nachází v malebném prostředí beskydské přírody na samém konci Horní Čeladné. Disponuje vlastní restaurací a Lesními lázněmi.

Počet osobBěžná cena
Comfort
2 1780 Kč
Standrard
2 1380 Kč
Apartmán
2 1980 Kč
Apartmán s terasou
2 2580 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti do 6 let (100% sleva)
Zdarma - bez nároku na lůžko a stravu

Popis objektu

Resort horského hotelu Čeladenka se skládá z hlavní hotelové budovy, sedmi apartmánových domů, třech horských domů, hotelové recepce, klimatizované hotelové restaurace s dětským koutkem, Lobby baru, klimatizovaného kongresového centra, dětského venkovního hracího koutku, venkovního sportoviště (tenis, fotbal, basketbal, volejbal), letní terasy a venkovního bazénu. Součástí resortu jsou též Lesní lázně, jež jsou umístěny v bezprostřední blízkosti hlavní budovy. V Lesních lázních naleznete programy wellness a relaxace. Hotel má k dispozici vlastní parkovací stání. Do hlavní hotelové budovy a do Lesních lázní je zajištěn bezbariérový přístup. V hotelové budově je k dispozici výtah. Celý hotelový resort je zajištěn bezpečnostním zámkovým kartovým systémem.
Domácí zvířata nejsou povolena a v celém resortu hotelu je zakázáno kouřit. Kouření je povoleno pouze ve venkovních prostorách k tomu určených. Hotel přijímá platby v hotovosti nebo kreditní kartou. Všechny pokoje jsou vybaveny anti-alergenním programem, který zahrnuje koberec, matrace, polštáře a peřiny.

Popis okolí

Horský hotel Čeladenka se rozkládá v malebném údolí Podolánek na konci obce Čeladná, na úpatí hory Smrk v nadmořské výšce 590 m n. m. Celý resort hotelu je zasazen v nádherné přírodě chráněné krajinné oblasti Beskydy. V blízkosti hotelu protéká říčka Čeladenka a samotná poloha hotelu nabízí svým hostům mnoho zajímavých výletů ať už autem, pěšky nebo na kole. Jen pár minut jízdy autem se nachází golfové hřiště Ostravice nebo Prosper Golf Resort Čeladná, které se řadí mezi největší hřiště v ČR. 


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 15

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 690 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace