Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

B&B Penzion Ostrava

Penzion
Celková kapacita střediska: 21 osob

Naše penziony se nachází v klidné lokalitě městské části Ostrava-Zábřeh, ve vilové zástavbě s dobrou dostupností jak do centra města, tak nákupních center.

Počet osobBěžná cena
Jedna osoba
1 200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Při platbě za dlouhodobé pobyty poskytujeme následující slevy (3% sleva)
2 měsíce
Při platbě za dlouhodobé pobyty poskytujeme následující slevy (5% sleva)
3 měsíce
Při platbě za dlouhodobé pobyty poskytujeme následující slevy (10% sleva)
6 měsíců

Popis objektu

Naše penziony se nachází v klidné lokalitě městské části Ostrava-Zábřeh, ve vilové zástavbě s dobrou dostupností jak do centra města, tak nákupních center, zábavního a sportovního areálu ČEZ ARÉNA, lehkoatletického stadiónu a fotbalového hřiště ve Vítkovicích , aquaparku s tobogánem v Zábřehu nebo koupaliště v Porubě, vysokých škol VŠB TU, Ostravské univerzity apod. Ubytování si můžete vybrat na dvou adresách v těsné blízkosti - jeden penzion se nachází na ulici Na Nivách 20, druhý penzion na ulici Šamanova 11. Oba penziony jsou nově zrekonstruovány a vybaveny satelitním přijímačem, připojením k internetu a vzdáleny od sebe pouze několik stovek metrů.Pokud hledáte levný a čistý penzion v Ostravě, neváhejte nás kontaktovat. Naše ubytování nabízí nejlepší poměr kvalita/cena v Ostravě.

Pro naše klienty poskytujeme nadstandartní ubytování a služby v Ostravě. Naše penziony poskytují hostům možnosti komfortní hygieny, vaření v bohatě vybyvené kuchyňce, konzumaci jídel nebo odpočinek. Samozřejmostí je ustlaná a čistě povlečená postel, osuška a ručník, mýdlo a toaletní papír. Mezi příjemné překvapení pro mnohé patří papuče na přezutí pro ty, kteří ty svoje zapoměli doma. Skutečné domácí prostředí dokresluje také pečlivý úklid, možnost objednání snídaně nebo praní a žehlení prádla. V obou penzionech platí přísný zákaz kouření kromě venkovních prostor k tomuto účelu vyhrazených. Součástí penzionů jsou také zahrady, kde je možné využívat venkovní posezení. Samozřejmostí pro naše hosty je bezplatné parkování ať už na našem soukromém pozemku nebo před objektem na obecní komunikaci (dle momentálních podmínek). Na každém pokoji jsou k dispozici užitečné informace pro hosta týkající se jeho pobytu, stravování, a dopravy. Jsme připraveni řešit Vaše speciální požadavky ať již předem nebo po příjezdu.

Náš penzion v Ostravě s domácí atmosférou je levný a dostupný všem! Pro turisty, zaměstnance na služební cestě či montážní pracovníky aj.

Pokud hledáte kvalitní penzion v Ostravě, v klidném a čistém prostředí, chcete si odpočinout po práci nebo po cestě nebo chcete strávit v Ostravě svoji dovolenou popř. se jen tak podívat o víkendu na Stodolní a přitom se chcete sami úplně nebo částečně stravovat a to vše za skutečně dobrou cenu tak přejděte na stránku Kontakt a rezervace.

Pobyty máme rozděleny na krátkodobé (do 30dnů) a dlouhodobé (nad 30dnů). Dlouhodobé ubytování v Ostravě a pobyty jsou cenově zvýhodněny tak, že cena za lůžko/noc se pohybuje už od 127Kč. Rozhodující pro přiznání slevy je doba na kterou je pobyt zaplacen.





Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 14

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 200 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace