Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Mlýnhotel

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 144 osob

Mlýnhotel nabízí stylové prostory bývalého vodního mlýna a selského dvora. Součástí hotelu jsou konferenční prostory, nový tenisový areál, bowling, pstruhový rybníček...

Počet osobBěžná cenaod 1. 2.
do 31. 12.
2-lůžkový pokoj
2 1000 Kč1000 Kč
1-lůžkový pokoj
1 600 Kč600 Kč
3-lůžkový pokoj
3 1500 Kč1500 Kč
4-lůžkový pokoj
4 2000 Kč2000 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Sleva na 3. a 4. lůžku pro děti do 15 let (50% sleva)

Popis objektu

Mlýnhotel má výhodnou polohu uprostřed republiky, 10km z dálnice D1. Nachází se v obci Vílanec, 6km od JIhlavy. Nabízí ubytování v cca 60-ti pokojích, každý s vlastním sociálním zařízením, TV a wifi připojením. 
Součástí je hotelová restaurace s tradiční českou kuchyní. Příjemné posezení nabízí lobby bar s galerií a krbem nebo venkovní terasa u pstruhového rybníčku. 

V hotelu je možné využít: bowling, stolní tenis, stolní fotbal, elektrické šipky nebo biliár. K dispozici je dětský koutek vnitřní i venkovní, pstruhový rybníček, bazén nebo dětské brouzdaliště, nově také 4 antukové tenisové kurty. 

Firemní akce

Konferenční prostory nabízejí 550 míst. Jsou variabilní, máme 2 sály po 100 účastnících, 1 sál po 90 účastnících, a další 2 salonky, každý pro 30 účastníků. Propojením vytváříme velký sál pro 300 – 350 účastníků.Spolupracujeme s firmami při tvorbě jejich programů,  firemních večírků a oslav všeho typu včetně svateb a narozenin.  K  tomu využíváme 2 dráhový bowling s animací, biliard, pingpongové stoly, elektronické šipky, stolní fotbal nebo pstruhový rybníček s možností rybaření. Poskytneme i kompletní gastronomický servis, coffe breaky,   rauty, grilované selátko, kýtu či krůtu, produkty z vlastní udírny nebo zabijačku.

Významnou novinkou letošního roku bylo vybudování tenisového areálu bezprostředně u Mlýnhotelu. V průběhu příštího roku připravujeme  výstavbu  haly o výměře 1500m2. Ta bude využívána k akcím sportovního typu, zimnímu outdooru, ale také k výstavám či konferencím(1000 účastníků). 

Školní pobyt

Prostory našeho Mlýnhotelu rádi nabídneme pro školy v přírodě nebo školní pobyty. Cena dohodou. 

Pro děti

Během roku organizujeme rodinné pobyty plné zábavy pro děti i pro dospělé. Součástí pobytů je bohatý program: např. prázdninová dílna, karnevalový rej, organizované rybaření, opékání špekáčků, sportovní turnaje, cesta za pokladem a další......


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 13

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 500 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace