Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel SPORT Zruč

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 70 osob
Hotel a sportovní areál
Hotel a sportovní areál

Ubytování v klidné lokalitě nedaleko Plzně. Přímo v areálu:restaurace, sauna, vířivka, posilovna, masáže, tenis, minigolf, beachvolejbal, nohejbal,fotbal

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový
1 1379 Kč
Dvoulůžkový
2 1988 Kč
Tříkůžkový
3 2530 Kč
Apartmán
3 2990 Kč
Přistýlka
1 460 Kč
Dětská postýlky
1 207 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Hotel SPORT Zruč **** se nachází na okraji obce Zruč-Senec ve velice klidné zalesněné oblasti a přitom je vzdálen pouze 7 km od metropole západočeského regionu města Plzně. Hotel je součástí sportovního areálu a nabízí 25 komfortně vybavených pokojů s celkovou kapacitou 70 lůžek. Ubytování je možné v jedno, dvou a třílůžkových pokojích a 2 třílůžkových apartmánech. Rodinám lze připravit na pokojích přistýlky nebo zapůjčit dětskou postýlku.Součástí hotelu je také relaxační centrum s posilovnou, saunou a vířivkou. Hoteloví i nehoteloví hosté mohou využít služeb našich zkušených masérů. V celém areálu je bezdrátové připojení k internetu. Parkování je zajištěno na uzamykatelném parkovišti přímo před hotelem. Stravování doporučujeme přímo v hotelové restauraci. V ceně ubytování je snídaně, ale samozřejmě je možnost dokoupit polopenzi, případně plnou penzi. Přilehlý sportovní areál poskytuje široké sportovní vyžití. Sportovní nadšenci mohou vyzkoušet tenis, beachvolejbal, volejbal, nohejbal, fotbálek, petangue, stolní tenis, minigolf. Pro nejmenší je zde pískoviště a trampolína.

Popis okolí

Klidná zalesněná oblast. Poloha vhodná pro výlety do okolí:město Plzeň - Pivovar Pilsner Urquell, podzemí, Zoo a dinopark Plzeň, botanická zahrada, divadla, kina, obchodní centra
památky: klášter Plasy, zříceniny hradů, zámky
zajímavosti: Hromnické červené jezírko, Air Park Zruč
koupání: bolevecké rybníky, bazén Slovany, Lochotín

Firemní akce

V přízemí hotelu je konferenční místnost s kapacitou až 100 osob. Sál je vybaven veškerou audio a video technikou a ozvučením. Vlastní sociální zázemí a vstup na terasu garantují ničím nerušený průběh akce.
Sál je také vhodný pro pořádání svateb.
V hotelu je dále oddělený salonek s kapacitou cca 20 osob.

Pro děti

Sportovní areál poskytuje široké vyžití nejen dětem. Pro úplně nejmenší máme trampolínu a pískoviště s klouzačkou. Dětské hřiště je v těsné blízkosti hotelu.

Sportovní možnosti

Součástí hotelu je sportovní areál s 5 kvalitními tenisovými kurty, hřišti na beachvolejbal, nohejbal, volejbal, víceúčelovou plochou s umělým povrchem pro všechny míčové sporty, travnatou plochou vhodnou pro fotbálek, stolním tenisem, petanguem a minigolfem s 18 poli.
Přímo v hotelu je pro hotelové i nehotelové hosty otevřena posilovna.

Stravovací služby

Stylová restaurace v přízemí hotelu.


Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 994 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace