Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Olympionik

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 49 osob

Hotel OLYMPIONIK*** a zároveň KONGRESOVÉ a SPORTOVNÍ CENTRUM stříbrného medailisty z OH v Sydney Rudolfa Kraje nabízí ubytování nedaleko centra historického města Mělník.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový
1 960 Kč
Dvoulůžkový
2 1570 Kč
Třílůžkový
3 2130 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Skupinová sleva (15% sleva)
Slevu ve výši 15% poskytujeme skupinám od 20 účastníků.

Popis objektu

Srdečně Vás zveme do nově otevřeného hotelu a sportovního centra stříbrného medailisty z OH v Sydney 2000 Rudolfa Kraje.

2011_08_26_05a.JPG

Hotel Olympionik byl postaven s důrazem na maximální pohodlí a soukromí svých hostů, je vybaven nejmodernější technikou a nabízí služby na vysoké úrovni za velmi přijatelné ceny. Vedle oddechu a relaxace je pro všechny návštěvníky hotelu připravena široká nabídka sportovního vyžití.
Najdete zde moderně vybavené

kongresové centrumsportovní a relax centrum – zahrnující fitness, tělocvičnu, tenisové kurty, saunu, whirlpool, solárium a nejrůznější druhy masáží.
Hotel se nachází nedaleko od centra historického města Mělník, cca 25 km od hlavního města Prahy a díky své koncepci a příznivé poloze v blízkosti hlavního města a zároveň díky své příznivé dopravní dostupnosti se stává centrem zájmu jak pro obchodní klientelu, tak i pro rekreační pobyty – návštěvníky přijíždějící za účelem poznávání kulturně-historických památek a přírodních krás mělnického okolí. Poloha hotelu je příznačná i pro vyznavače pěší turistiky (především oblast Kokořínska a jeho okolí) a cykloturistiky, dále pak i pro příznivce aktivní a rodinné dovolené. 

KONGRESOVÉ CENTRUM: Nabízí prostory pro konání kongresů, vzdělávacích kurzů, firemních akcí, seminářů, školení a různých společenských a kulturních akcí jak pro firmy, tak i jednotlivce. Sál je vybaven moderní audiovizuální technikou. Pevné nebo wi-fi připojení na internet je k dispozici zdarma v prostorách celého hotelu. Veškeré konferenční prostory jsou bezbariérové a plně klimatizované. Součástí je zajištění veškerých gastronomických služeb – coffee breaks, rauty , bankety, koktejly apod. 
SPORT a RELAX: Součástí hotelu je sportovní centrum zahrnující multifunkční tělocvičnu s boxerským ringem, fitness, venkovní travnatou plochu pro všechny druhy sportu a venkovní tenisové kurty se speciálním umělým povrchem. Pro zájemce je určena celá řada pohybových aktivit a cvičebních hodin jako je aerobik, Pilates, Zumba, Bosa, Fitbox, Bodystyling, Orientální tance a mnoho dalších. Hotel přichází také s nabídkou speciálních pobytových akcí a dalších volnočasových aktivit jako jsou wellness víkendy pro ženy, prodloužené víkendy zaměřené na aktivní odpočinek a relax, speciální pobytové balíčky pro všechny skupiny i věkové kategorie apod.

WELLNESS CENTRUM Nabízí všem zájemcům, a to nejen hotelovým hostům, ale i široké veřejnosti regeneraci organismu pomocí nejrůznějších druhů masáží, dále zahrnuje saunu, whirlpool a solárium.

Popis okolí

VELTRUSY

Barokní zámek Veltrusy se nachází v obci téhož jména, která leží v dolním Povltaví kousek od Prahy. Nádherný zámek se řadí mezi nejvýznamnější architektonická díla vrcholného baroka v Čechách. Zámek byl postaven v 1. čtvrtině 18. století Václavem Antonínem Chotkem. Zámecké budovy, odstupňované výškově podle osy od jihu k severu, obklopovaly čestný dvůr. Ten byl uzavřen plotem s alegorickými sochami měsíců a ročních dob, z dílny Matyáše Brauna. Hlavní zámecká budova má tvar válce, z něhož paprskovitě vybíhají 4 jednopatrová křídla a tvoří tak půdorys písmene „x“. Díky pozdějším úpravám získaly interiéry rokokový vzhled a zámek se přiblížil dnešní podobě.Chotkové vlastnili zámek ve Veltrusech až do roku 1945, kdy přešel do majetku státu. Dominantou hlavní budovy je sál,jež v minulosti sloužil k pořádání společenských akcí. Přímo pod sálem se nachází sala terrena, která nás okouzlí štuky a mozaikami. Pokoje a salony jsou vybaveny cenným nábytkem, obrazy, dále je zde k vidění čínský porcelán a vzácné lustry.
Pozornost návštěvníků dále upoutá třísethektarový anglický park s drobnými empírovými, klasicistními a romantizujícími stavbami a přilehlou dančí oborou. Také v něm lze vidět negotický mlýn a umělé jeskyně. V roce 2002 byl zámek poničen při povodních a od té doby je v rekonstrukci.

 

NELAHOZEVES

Zámek Nelahozeves je jedním ze skvostů české pozdně renesanční architektury. Nachází se cca 30 km severně od Prahy a těší se velké oblíbenosti a hojné návštěvnosti. Zámek nechal ve stylu italské renesanční pevnosti postavit Florián Griespek z Griespachu v r. 1553, do držení Lobkowiczů se Nelahozeves dostala už v roce 1623 a ve vlastnictví rodu zůstal víceméně dodnes, s výjimkou let 1950 – 1992, kdy byl zestátněn.
Mezi největší lákadla patří především velice cenná Roudnická lobkowiczká sbírka patřícímezi největší soukromé sbírky ve střední Evropě. Představuje soubor děl španělského portrétního malířství z přelomu 16. a 17. století.
K tomu je nutné připočítat díla dalších mistrů, jako jsou obrazy Cranacha staršího, Pietera Bruegela,Veronese, Rubense a dalších.Expozice se snaží prezentovat souvislosti mezi umělci,rodinnými patrony i díly.
V interiérech návštěvníci uvidíkrásný nábytek, velké množství církevních předmětů, vzácné sklo, keramiku, porcelán, hudební nástroje a cennosti z drahých kovů. Všechny exponáty pocházejí z 12. až 20. století.Mezi další zajímavosti patří Beethovenův a Rytířský sála největší soukromá knihovna v Čechách,ta však bohužel není veřejnosti přístupná.

Nelahozeves
, to není jen zámek, ale především Antonín Dvořák. V obci naleznete jeho rodnýdům. Na náměstí je k vidění krásná socha „Zamyšlený“ zobrazující Antonína Dvořáka. V kostele sv. Ondřeje hrával malý skladatel na kůru.
Od začátku jara do podzimu probíhá na zdejším zámku oblíbený festival nazvaný „Dvořákova hudební Nelahozeves“. Akce přiláká ročně tisíce posluchačů z Česka i ze zahraničí.

 

LIBĚCHOV

Na okraji kokořínské pískovcové oblasti, při soutoku Labe s Liběchovkou stojí barokní zámek. Objekt vystavěli na místě gotické tvrze,která byla v první pol. 18. stol.nahrazena renesančním zámkem, později ještě upravována. Interiéry jsou zdobené freskami od Josefa Navrátila (1838-43). V předzámčí stojí socha Persea od M.Brauna, pocházející z roku1725, v parku barokní plastiky z druhé pol. 18.stol. a socha Kristových zázraků od J. Maxe (1845). Rozsáhlá rekonstrukce zámeckých prostor skončila v roce 1975. Umístěny zde jsou jedinečné sbírky asijských kultur Náprstkova muzea v Praze (otevřeno celoročně). Zámek Liběchov je spojen se začátky umělecké dráhy Václava Levého – českého klasicistního sochaře. Jeho nejzajímavější plastiky spojují okruh, začínající i končící u liběchovského zámku….více na www.pruvodce.turistik.cz/zamek-libechov


ŘÍP a ROTUNDA NA VRCHOLU

Necelých 15 km od Mělníka, z mělnické vyhlídky od zámku je nádherný pohled na majestátně se tyčící posvátnou horu Říp. K hoře Říp, která tvoří významnou dominantu Polabské nížiny, se vztahuje pověst o příchodu praotce Čecha a je tak od nepanšti jedním ze základních symbolů českého národa.
Na vrcholu stojí o samotě kaple zasvěcená sv. Jiří. Románská rotunda s polokruhovou apsidou a válcovou západní věží byla roku 1126 obnovena knížetem Soběslavem I. na paměť jeho vítězství nad římským králem Lotharem v bitvě u Chlumce. Rotunda dovršuje a uzavírá vývoj tohoto typu staveb v Čechách. Na věži se nacházejí dvě původní sdružená románská okna se středovými sloupky. Portál a velká půlkruhová klenutá okna pochází z let 1869-1881. Uvnitř se nachází socha sv. Jiří s drakem od B. Seelinga z roku1870. Dnes je v kostelíku sv. Jiří malé muzeum. více na www.hrady-zamky.cz/rotunda-rip
O významu hory Říp pro české národní dějiny svědčí nejen časté vlastenecké tábory lidu, konané od poloviny19. století, ale i skutečnost, že roku 1868 zde byl vyzvednut a do Prahy slavnostně dopraven jeden ze základních kamenů ke stavbě Národního divadla.Každoroční tradicí je svatojiřská pouť.


HRAD KOKOŘÍN

Nejnavštěvovanější památka kokořínska stojí na pískovcovém ostrohu nad romantickýmKokořínským dolem.
Kokořín byl postaven ve 2 čtvrtině 14. století pražským purkrabím Hynkem Berkou z Dubé. Význam hradu upadal, když v podhradní vsi postavili v 17. století zámek. V období romantismu se zřícenina se svým okolím stala inspirací mnohým našim umělcům. S oblibou sem jezdili bratři Mánesové nebo básník Mácha. Na počátku 20. století byl hrad rodinou Špačků dostavěn v romantickém slohu. V interiérech se vyjímá Erbovní sál s cínovým nádobím a zbraněmi aRytířský sál s erby původních majitelů a pseudogotickým nábytkem. Z ochozu 38m vysoké věžese otevírá pohled na zalesněné Kokořínsko. V pískovcových skalách hradního svahu si lidé vyhloubili jeskyně, které se např. za třicetileté války používaly jako úkryt.

 

ZÁMEK LIBLICE a ŘEPÍN

Řepín se nachází13 km východně od Mělníka. První zmínka o vsi Řepínje z roku1207, kdy patřila řádu německých rytířů. Ti zde založili tvrz. Na místě tvrze byl někdy kolem roku 1670 vystavěn barokní zámek, který ale přeše lřadou stavebních úprav a přestaveb.
V současnosti po privatizaci je řepínský zámek v soukromém vlastnictví. Veřejnosti je přístupný nevelký anglický park, obklopující zámek.

HROBKA FRANTIŠKA PALACKÉHO v LOBKOVICÍCH

V Lobkovicích, na místě původní tvrze byl v 17. století vybudován zámeček, který náležel rodině historika a politika Františka Palackého. V tomto prostředí pracoval na díle „Dějiny národa českého v Čechách a v Moravě.“ Později zde žil i jeho syn Jan – vynikající geograf. Oba jsou pohřbeni na zdejším hřbitově.

PAMÁTNÍK BEDŘICHA SMETANY V OBŘÍSTVÍ

Památník je umístěn v bývalé usedlosti zvané Vamberk a skládá se ze 2 částí: historická expozice přibližuje pobyt a dílo skladatele Bedřicha Smetany, národopisná část dokládá atmosféru tehdejší doby. Před památníkem stojí skladatelův pomník, dílo architekta Pavla Janáka a sochaře Bohumila Kafky.

PAMÁTNÍK A. DVOŘÁKA V NELAHOZEVSI

Památník, který je součástí muzea A. Dvořáka v Praze, se nachází ve skladatelově rodném domě. Expozice byla otevřena v roce 1971, nově upravena 1991. Zachycuje život a dílo skladatele, je doplněna řadou autentických osobních památek.


PAMÁTNÍK TEREZY STOLZOVÉ V KOSTELCI NAD LABEM

Nevelká pamětní síň slavné operní pěvkyně má své místo v prostoru starobylé radniční věže v budově městského úřadu. V síni jsou vedle vzácných dokumentů vystaveny kopie dopisů, fotografie a několik osobních věcí rodačky z Kostelce nad Labem.

 

Firemní akce

KONGRESOVÉ CENTRUM hotelu OLYMPIONIK *** bylo vybudováno jako moderní zařízení s důrazem na kvalitu poskytovaných služeb.

Víceúčelové kongresové centrum nabízí prostory jednak pro různá shromáždění, konference, semináře, školení, meetingy, firemní setkání, pracovní zasedání, prezentační akce, incentivní programy, dale pak i pro účely konání různých společenských a kulturních akcí – svatby, promoce, firemní a rodinné oslavy, třídní srazy, večírky,... apod.

Kongresové prostory o kapacitě 45 míst disponují dennim světlem a několika druhy umělého osvětlení, sál je vybaven moderní audiovizuální technikou (projektor, plátno, dokonalé ozvučení, flipchart, bezdrátové mikrofony).

Pevné nebo wi-fi připojení na internet je k dispozici zdarma v prostorách celého hotelu.

Veškeré konferenční prostory jsou bazbariérové a plně klimatizované.

Kongresové centrum dale nabízí zajištění veškerých GASTRONOMICKÝCH SLUŽEB (coffee breaky, rauty, bankety, koktejly).

Součástí nabídky je i možnost ubytování v HOTELU OLYMPIONIK *** v moderně vybavených pokojích, kde kapacitu zařízení tvoří 22 pokojů, z toho 15 dvoulůžkových pokojů (z toho jeden s bezbariérovým přístupem), 2 třílůžkové, 3 jednolůžkové a 2 apartmány. Hostům nabízíme příjemné rodinné prostředí, útulnou RESTAURACI a KAVÁRNU, kvalitní gastronomické služby, venkovní terasu a dale pak rozsáhlé množství volnočasových aktivit přímo v hotelu: SPORTOVNÍ, RELAXAČNÍ a WELLNESS CENTRUM – zahrnující fitness, multifunkční tělocvičnu s boxerským ringem, 2 tenisové kurty, saunu, whirlpool, různé druhy masáží, solarium.

HOTEL OLYMPIONIK *** a KONGRESOVÉ CENTRUM nabízí produkt “šitý na míru” s důrazem na kvalitu služeb, maximální komfort a pohodlí zákazníků.

Věříme, že oceníte především široké spektrum možností využití konferenčních prostor, dale výhodné umístění zařízení, jeho multifunkčnost, kvalitní ubytovací servis, skvělou gastronomii a příjemný a ochotný personál.

Sportovní možnosti

Sportcentrum olympionika Rudolfa Kraje nabízí všem zájemcům o aktivní odpočinek široké spektrum nejrůznějších sportovních aktivit, různé druhy sportu a aktivního pohybu.

  • MULTIFUNKČNÍ TĚLOCVIČNA S BOXERSKÝM RINGEM

- nechybí boxerské aparáty, soustava zrcadel - vybavená navíc ŠPIČKOVÝM  AUDIOSYSTÉMEM, které skutečně nepřeslechnete!!

  • FITNESS
  • TENISOVÉ  KURTY - speciální povrch CLASSIC  CLAY (australská antuka)
  • MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ TRAVNATÁ PLOCHA pro všechny druhy sportů

Pořádáme:  Aerobik, Stepaerobik,Taneční aerobik, Power-jóga, Fitbox,Pilates, Dětský aerobik, Cvičení seniorů, TIME-GYM, Wellness,Nordic walking, Street dance, Break dance, Tae-bo,břišní tance, Zumba... a další.

FITNESS

Sportovní vyžití nabízíme všem zájemcům v hotelovém fitness, které se nachází v dolním přízemí (suterénu).

Posilovací stroje jsou sestaveny tak, aby vyhovovaly jak pro začátečníkům, tak i pokročilým sporotvcům.

Provozní doba fitness: 
Po – Ne: 8.00 – 22.00 hod.

Ceník fitness: 
07 – 13,00 hod.: 1 hod./osoba: 60,-Kč
14 – 23,00 hod.: 1 hod./osoba: 70,-Kč

permanentka(11 vstupů) 600 Kč nebo 700 Kč

 

TENISOVÉ KURTY

K dispozici jsou 2 venkovní tenisové kurty se speciálním povrchem CLASSIC CLAY.

Jde o australský umělý tenisový povrch, který vypadá jako antuka a na kterém se hraje stejně dobře jako na antuce, jelikož míč se odráží jako na antukovém povrchu a umožňuje hráčům dokonalý skluz.

Hraje se na dokonale rovném povrchu, který tvoří výplň z jemného písku, červeného jako antuka. Velkou výhodou je, že tento povrch nešpiní a tudíž nezanechá absolutně žádné stopy na Vašem oděvu !!! Skvělé vlastnosti povrchu Clssic Clay jsou navíc spojeny s velkou odolností proti opotřebení, s prodloužením sezóny od začátku jara do konce podzimu bez citlivosti na mráz a na změny teploty.

Tenisové kurty a vybavení:

  • šatny se sprchami
  • sociální zařízení

 

Provozní doba tenisových kurtů: 
duben – říjen

Stravovací služby

O RESTAURACI

  • klimatizovaná restaurace o kapacitě 45 míst
  • útulná kavárna s kapacitou 20 míst. Příjemné posezení s možností bohatého výběru italské kávy LAVAZZA
  • provoz restaurace denně od pondělí do neděle 11.00 – 23.00 hod.
  • snídaně pro ubytované hosty jsou podávány ve všední dny od 7.00 – 9.30hod. a v sobotu a v neděli od 7:30 - 9:00 hod. formou bufetových stolů
  • hotelová kuchyně nabízí nejen standardní a vyšší úroveň, ale dle přání uspokojí i tu nejnáročnější klientelu
  • obědy a la carte nebo menu
  • nabízíme velmi reprezentativní gastroservis za příznivé ceny!
  • HOTOVÁ JÍDLA od PO - NE od 11 - 15 hod.
  • OBNOVENÁ  KUCHYNĚ ! Každý den od PO-PÁ nabízíme výběr z 5 druhů HOTOVÝCH POKRMU, o víkendu výběr ze 2 druhů. Čeká Vás obnovená kuchyně v čele s novým kuchařem, připravena je NOVÁ NABÍDKA pokrmů, která pro Vás bude gurmánským zážitkem !

 

VENKOVNÍ TERASA

V letních měsících je v prostoru před hotelovou restaurací otevřena venkovní terasa o celkové kapacitě 60 míst, která nabízí velice příjemné posezení s velkým výběrem nápojů a špičkovou kuchyní.

Ochotný a profesionální personál Vám rád nabídne vše od tradiční české kuchyně, přes nejmodernější gastronomické trendy až po venkovní grilování.

V bezprostřední blízkosti se též nachází dětské hřiště, tudíž toto posezení je rovněž ideální pro rodiny s malými dětmi.

KAVÁRNA

Součástí hotelové restaurace je příjemná a útulná kavárna, kde si můžete posedět, vypít báječnou kávu či čaj nebo si pochutnat na čerstvých zákuscích a horké čokoládě, přečíst si knihu, denní tisk,

Součástí je i možnost připojení na INTERNET !



Další informace

Přidaná alba

Hotel OlympionikPočet fotek: 1

Zpět do galerie

Nezařazené fotografiePočet fotek: 13

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 960 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace