Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Dobrá chata

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 45 osob

Dobrá chata ideální místo pro rodinnou dovolenou, sportovní a firemní akce, školy v přírodě, ozdravné pobyty, výcvikové kurzy a v neposlední řadě pro vás, kdo hledáte možnost příje

Počet osobBěžná cena
Děspělá osoba na noc
1 490 Kč
Dítě na noc
1 390 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Dobrá chata - ubytování Zadov - Churáňov, Šumava

Dobrá chata ideální místo pro rodinnou dovolenou, sportovní a firemní akce, školy v přírodě, ozdravné pobyty, výcvikové kurzy a v neposlední řadě pro vás, kdo hledáte možnost příjemného a klidného odpočinku v krásném prostředí Šumavy.

Vězte, že Dobrá chata je místo, kde pohoda je životní styl.

Historie

Rodinný hotel Dobrá chata, s původními názvy Chata pod javorem, Komsomol, Chata Svoboda a Měrkova chata, je již 80 let oblíbeným místem pro příjemnou celoroční rekreaci a je vůbec prvním, turisty obývaným sídlem v oblasti Zadov - Churáňov na Šumavě.

O Horské chatě 

Dobrá chata nabízí ubytování až pro 48 osob ve čtyřech typech pokojů s vlastním sociálním zařízením a jedním velkým apartmá pro 6 osob, domácí kuchyní v restauraci s kapacitou pro 90 osob a další služby, které oceníte jak v zimě, tak i v létě. Pro děti je připravená nová dětská herna a pro relaxaci a odpočinek sauna a masáže. Zajistíme pro Vás kompletní cateringové služby, realizaci jakékoliv společenské akce na klíč a to přímo u nás na DOBRÉ CHATĚ nebo na Vámi zvoleném místě.

Služeb Dobré chaty využívají, mimo jiné, české i nadnárodní společnosti, které u nás pořádají školení, semináře, teambuildingové akce, firemní večírky nebo školy v přírodě a zimní tábory a.j. Mezi našimi stálými hosty jsou i vrcholoví sportovci.

O lokalitě

Dobrá chata nabízí celoroční ubytování v srdci Šumavy v horském, rekreačně sportovním areálu Zadov – Churáňov.

Dobrá chata leží v panenské přírodě Národního parku a CHKO Šumava, v těsné blízkosti sjezdovek, 20m od nástupní stanice sedačkové lanovky Zadov - Churáňov, u cykloturistických a běžkařských tras. 

Firemní akce

Team building v šumavských lesích, firemní setkání a školení v reprezentativním prostředí nebo jen tak relaxace se saunou a masážemi, to vše najdete právě na Dobré chatě.

K dispozici je salónek o velikosti 42 m2 s denním světlem, s kapacitou až 50 osob. Rozměry salonku jsou 10,5 m x 4 m a výška stropu 4,5 m.

Možná uspořádání:Salonek

DIVADLO 50 osob   ŠKOLA 32 osob   BLOK 20 osob  
U TVAR 17 osob

Využijte našeho zvýhodněného konferenčního balíčku za cenu od 790,- Kč na osobu/den.

Cena zahrnuje: ubytování, pronájem jednací místnosti, dopolední přestávku se sladkým pečivem a odpolední přestávku se slaným pečivem, 3-chodové menu k obědu. Balíček je možné kombinovat dle Vašeho přání (zajistíme potřebné technické vybavení, speciální požadavky občerstvení, transfery, výlety apod.).

Společenské akce

Společenské akce - rodinné oslavy, svatby  -  vše na jednom místě - svatba s obřadem, oslava s hostinou i ubytování svatebních hostů. Pomůžeme vám s organizací vaší akce - program, květiny, catering, transfery, sportovní program, hudba, aj. V letních měsících připravíme grilování na terase či zahradě.

Co takhle jen relaxovat a být a čerstvém vzduchu? Sauna a masáž dodá nové síly, vezměte rodinu či přátelé a přijeďte k nám pro pohodu.

Pro děti

Dětský servis

Náš hotel získal v tomto roce Baby Friendly Certifikát a to znamená, že Dobrá chata je přizpůsobena především pro střednědobé pobyty rodin s dětmi a tak nabízí potřebný servis právě rodinám a malým dětem. Slevami pro děti do 12 let a pobytem zdarma pro děti do 2,9 let to nekončí. Chcete využít služeb naší horské chaty? Dejte nám vědět, že se chystáte s malými dětmi a na pokojích budete mít nachystané vše potřebné pro pohodlnou péči o kojence jako vaničku na koupání, dětská ramínka, sedátka, stoličky a další.

Dětský koutek

Dobrá chata nově otevřela dětskou hernu, kterou vybavila hrami, hračkami, skládačkami, houpadly, skluzavkou, tabulí i dětskými knížkami, pastelkami a vším možným, čím hravě zabavíte své děti při pobytu u nás. Vybavení neustále doplňujeme o nové kousky. I malé děti u nás poznají, kde pohoda je životní styl :-)

Restaurace a ostatní prostory

Dětský kočárek či kolo s dětskou sedačkou si můžete uschovat v kolárně. V restaurace máme k dispozici jídelní židličky a podsedák. Samozřejmostí je dětské nádobí a brindáky. Připravili jsme i dětské menu a rádi vám ohřejeme kojeneckou stravu či horkou vodu.

Najdete u nás i přebalovací stůl, nočník, dětské sedátko a stupátko, aby vaše dítko dobře dosáhlo na umyvadlo.

Zahrada a hřiště

V létě je na zahradě připravená trampolína, pískoviště a hračky pro děti. Na oploceném hřišti si můžete zahrát míčové hry či učit vaše děti jezdit na kole.

Naše služby

Služby Dobré chaty pro hosty

Dobrá chata nabízí rozšířené služby a servis služeb jak rodinám s dětmi, tak i sportovcům a klientele, kteří žádají klid, pohodu a relax a to vše pro maximální pohodu, která vládne na celé Dobré chatě, neboť u nás, je pohoda životní styl.

Dětský servis

Náš hotel získal v tomto roce Baby Friendly Certifikát a to znamená, že Dobrá chata je přizpůsobena především pro střednědobé pobyty rodin s dětmi a tak nabízí potřebný servis právě rodinám a malým dětem.

Sauna a masáže

Pro naše ubytované hosty je na vyžádání připravena také vyhřátá sauna, která zvýší váš relax na Šumavě na maximum. Blahodárné účinky sauny jsou nesporné, ale sauna a masáže po dni na lyžích, procházce, túře nebo na kole je tím pravým odpočinkem na aktivní dovolené. Samozřejmě ji můžete využít jako privátní saunu.

Máme rádi cyklisty

Naše horská Dobrá chata si zasloužila samolepku Cyklisté vítáni. V zimě podporujeme lyžaře a mimo zimní sezónu jsou u nás vítáni právě cyklisté, pro které máme připravený dobrý servis služeb, základní servisní vybavení, oleje, čistčky řetězů, náhradní duše, pláště a podobně.

Lyžování, běžky, snowboard

Dobrá chata je vybavena lyžárnou pro úschovu sportovního vybavení. Dále je tu pro vás vytápěná lyžárna, ke které se pohodlně dostanete na lyžích od 30 m vzdálené sedačkové lanovky. Každý pokoj má svůj vlastní uzamykatelný box k uskladnění lyžařského či snowboardového vybavení. Přijeďte k nám za zimními sporty na Šumavě.

Stravovací služby

Restaurace Dobré chaty - Gastronomie a nápoje

Stylová horská restaurace DOBRÉ CHATY vybavená originálním, ručně vyráběným nábytkem má svou tradici již od roku 1930. Fotografie starého Zadova a okolí vám přiblíží romantický svět Šumavy.

  • denní nabídka domácích jídel
  • polopenze i plná penz pro ubytované
  • vaříme i dietní jídla
  • domácí kuchyně se surovinami ze Šumavského regionu
  • salonek s vlastním barem
  • letní terasa s grilem
  • konferenční prostor až pro 50 osob
  • nekuřácká restaurace


Další informace

Přidaná alba

RestauracePočet fotek: 7

Zpět do galerie

PokojePočet fotek: 6

Zpět do galerie

Chata a její okolíPočet fotek: 7

Zpět do galerie

SaunaPočet fotek: 9

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 390 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace