Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Chalupa Maršov

Chalupa
Celková kapacita střediska: 11 osob

Nabízíme ubytování pro 9 – 11 osob a dítě do 2 let zdarma, s bazénem a se zahradou situovanou na jih, v krásné krajině České Kanady, na konci vesničky zvané Maršov, vzdále

Počet osobBěžná cenaod 30. 8.
do 25. 10.
od 21. 6.
do 30. 8.
od 30. 11.
do 21. 6.
apartmán se zahradou a bazénem
9 1980 Kč1980 Kč2520 Kč1980 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Nabízíme ubytování pro spřátelené rodiny s dětmi nebo pro větší partu přátel v počtu   9 – 11 osob a dětí do 2 let bez nároku na lůžko  zdarma, se zakrytým bazénem a se zahradou situovanou na jih, v krásné krajině České Kanady, na konci klidné vesničky zvané Maršov, vzdálené od Studené 4 km a 22 km od Jindřichova Hradce a s parkováním u objektu zdarma. K úschově vlastních kol a lyží je k dispozici uzamykatelná kolárna.

Přijeďte a poznejte krásu zdejšího kraje! Díky absenci těžšího průmyslu a řidšímu osídlení je v této oblasti čisté ovzduší a relativně zachovaná nedotčená příroda.

O jara do podzimu u nás můžete strávit dovolenou aktivním odpočinkem, jízdou na kole, plaváním, bruslením na kolečkových bruslích, turistikou, rybařením, sběrem hub a lesních plodů nebo podnikáním výletů za historickými památkami, kterých je v dosahu 50 km opravdu mnoho. Pro milovníky klidu a pohody jsou k dispozici zastřešený bazén o velikosti 6m x 3,5m a hloubce 1,5m, s protiproudem a osvětlením, 4 lehátka a houpačka, ve kterých se za teplého počasí příjemně lenoší na terase s knihou v ruce či poslechem hudby, venkovní sezení s 6  polohovacími křesly + 5 plastovými křesílky a rozkládacím stolem včetně velkého slunečníku, dále ohniště s venkovním krbem k večernímu posezení u ohně a grilování. Pro děti je také k dispozici pískoviště s houpačkou, skluzavkou a trampolínou.

Na své si přijdou i milovníci zimních sportů. Tato oblast v okolí Javořice (837m), nejvyšší hory Vysočiny, má díky své vyšší nadmořské výšce a mírně drsnějšímu podnebí velmi dobré sněhové podmínky zejména v lednu a v únoru. Není sice typickou lyžařskou oblastí, ale díky vhodným klimatickým podmínkám zde mohou nenároční lyžaři nebo začátečníci využít osvětlených nedalekých svahů s vleky ke sjezdovému lyžovaní, které jsou ideální zejména pro rodiny s dětmi. Na některých z nich je prováděno i umělé zasněžování. Rovněž pro lyžování na běžkách je zde vhodný okolní terén. Lyžovat na nich můžete buď v okolí chalupy po vlastních stopách nebo využít vyježděných stop zdejšími nadšenci tohoto sportu a vychutnat si při tom panenskou přírodu a nikým nerušený klid. Ti náročnější z Vás pak mohou využít upravené běžecké stopy v okolí Studené a Javořice. Za mrazivého počasí si pak můžete zabruslit na zdejších rybníkách nebo navštívit zimní stadion v Jindřichově Hradci.

Nejen tedy v létě, ale v každou roční dobu má zdejší krajina své osobité kouzlo, kterým si dokáže své návštěvníky natolik podmanit, že se sem rádi vracejí .

Pokud jsme Vás zaujali, seznamte se blíže s naší nabídkou a zajistěte si včas rezervaci. Těšíme se na Váš pobyt u nás. Zavede Vás do malebných zákoutí Jindřichohradecka, kraje plného rybníků, krásných lesů a historických památek, do oblasti s krásnou přírodou protkanou mnoha turistickými a cyklistickými stezkami, která láká své návštěvníky za horkých letních dnů ke koupání v přírodě, za chladnějšího počasí pak k procházkám po okolí, k rybaření, k pěším túrám, k jízdě na kole nebo k návštěvám historických památek. Vždyť v dosahu 22 km jsou takové skvosty jako je např. Telč (UNESCO), Slavonice, Dačice, Jindřichův Hradec, Landštejn, Roštejn. Daleko to není ani do Pelhřimova (města rekordů), Jihlavy, Třeště, na Červenou Lhotu, Žirovnici nebo Kamenici nad Lipou. V dostupné vzdálenosti se nachází hrad Bítov, Vranovský zámek a Třeboňský zámek .

Pro nevšední zážitek pak stačí usednout do historického vagonu taženého parní lokomotivou a pozorovat během jízdy malebná zákoutí České Kanady (jezdí z Jindřichova Hradce do Obrataně nebo Nové Bystřice).


Zahrada

Předmětem pronájmu je i zahrada o velikosti cca 1000 m2 situovaná na jih. Z jedné strany je krytá chalupou a z ostatních stran vzrostlými smrky, čímž poskytuje ničím nerušené soukromí. Zahrada je přístupná z kuchyně a z chodby, na které je příjemné posezení. Na terase je k dispozici zahradní houpačka, rozkládací dřevěný stůl s velkým slunečníkem, šest polohovacích dřevěných křesílek a 5 plastových a plastová bedna, která je určena k úschově polstrování na křesílka a k houpačce. Pro ty, kteří dávají přednost plavání v čisté vodě před koupáním v rybníku je k dispozici venkovní zapuštěný bazén 6m dlouhý, 3,5m široký a 1,5m hluboký, vybavený pohodlným schodištěm, protiproudem a osvětlením. Je přístupný přímo z terasy. Voda v bazénu je ošetřována výkonnou pískovou filtrací a mořskou solí, tzn. bez chemických přípravků. Teplota vody v bazénu se pohybuje od května do září v rozmezí 22 až 32 st. C v závislosti na počasí. Zastřešení bazénu chrání Vaše  děti před nechtěným pádem do vody , za chladého počasí zpomaluje chladnutí vody a za teplého počasí vyhřívá vodu v bazénu.  Díky zastřešení se dá v bazénu koupat i za chladnějšího počasí. Za horkých dnů se dá zastřešení bazénu odsunout a vychutnat si koupání pod modrou oblohou. Díky tomu, že je zahrada situována na jih, lze se na ní opalovat od rána do večera. Ke slunění jsou k dispozici nejen 4 lehátka a dvě skládací podložky k ležení, ale i dostatek místa na zahradě. Pro děti je zde pískoviště, houpačka se skluzavkou a velká  trampolína. Pro příjemně strávené večery lze využít zahradní krb s udírnou a s posezením u ohniště. Na terase je venkovní osvětlení. Do zahrady je přístup z kuchyně, z chodby a od polní cesty, která vede kolem zahrady. Zahrada se dá uzamknout a jsou na ní 3 parkovací místa pro auta. Z polní cesty je přístup do kolárny, uzamykatelné bezpečnostním zámkem.

Popis okolí

Maršov leží na rozhraní Jižních Čech a Vysočiny. Zeměpisně však patří do oblasti Jižních Čech. Svojí polohou pak spadá do okresu Jindřichova Hradce, který je největším okresem v České republice a skládá se ze tří samostatných regionů: Dačicka, Třeboňska a Jindřichohradecka. V těchto místech do sebe také navzájem zasahují oblasti Českomoravské Vrchoviny, Jindřišskohradecké pánve a Javořické vrchoviny s jejím nejvyšším vrchem Javořicí (837m), která je současně i nejvyšším místem Českomoravské Vysočiny a Jihlavských vrchů.

Oblast rozprostírající se jihovýchodně od Jindřichova Hradce je malebným koutem zalesněné a na vodní plochy bohaté krajiny, která láká zejména k aktivnímu odpočinku, ale také ke klidné rekreaci. Právě pro přírodní charakter krajiny, početné vodní hladiny a rozsáhlé lesní komplexy, i pro poněkud sychravější podnební ráz, je tato oblast nazývána Českou Kanadou. Přírodní park Česká Kanada o současné rozloze cca 283 km2 byl vyhlášen roku 1994. Nejvyšším vrcholem České Kanady je Vysoký kámen (738 metrů nad mořem), průměrná nadmořská výška se pohybuje mezi 550 až 650 metry.

Českou Kanadou také probíhá hlavní evropské rozvodí Labe-Dunaj. Důležitou součástí tohoto rozvodí dvou moří je Tříhrázný rybník, který se nachází poblíž Maršova. Tříhrázný rybník je zeměpisnou zvláštností. Rozkládá se na vodním předělu mezi Severním a Černým mořem. Při vyšším stavu vody teče jeden potůček z rybníka do Nežárky a druhý pak do Moravské Dyje. Tak vodu z Maršova, Velkého Jeníkova a Olšan odvádí Studentský a Hamerský potok do Nežárky a dále do Severního moře, zatímco voda z okolí Heřmanče teče Lipnickým potokem do řeky Dyje, Moravy a končí v Černém moři.

K západnímu okraji České Kanady se pak přimyká menší přírodní park Homolka - Vojířov (43,1 km2), který dále na západ a jihozápad přechází v CHKO Třeboňsko.

Česká Kanada je tedy krajina s osobitým kouzlem a atmosférou nejen v létě, ale i v zimě. Odměnou za čas, který zde strávíte, vám budou nejen mnohá setkání s historií, ale také klikaté lesní pěšiny s vůní hub, tajuplná skaliska, rozlehlé prosluněné rybníky a řada dalších nádherných scenérií.

Další bližší informace o zajímavostech z blízkého a vzdálenějšího okolí jsou k dispozici v našem objektu

Sportovní možnosti

Pěší turistika

Od chalupy na všechny strany po zelené stopě a turistických značkách nebo se vydejte za některými zajímavostmi zdejšího kraje.

Po naučné stezce "Poznej kraj pod Javořicí"

Výchozí bod: Studená
Naučná stezka má 2 okruhy, které se překrývají. Pro méně zdatné je připraven okruh "kratší", který prochází prvními pěti stanovišti. Pro více zdatné je připraven okruh "delší", který prochází všech devět stanovišť. Více informací se dozvíte z informačního letáku, který je k dostání na obecním úřadě ve Studené.

Na nejvyšší vrchol- Javořici a zpět

Délka: cca 14 km
Výchozí bod: Studená
Zajímavá místa při cestě: krásný výhled na Studenou, Studánka Páně, Javořice - nejvyšší vrchol a televizní vysílač.

Po stopách Šternberků

Výchozí bod: Studená
délka cca 25 km
Zajímavá místa při cestě: Studánka páně, Javořice, Míchova skála, Velký Pařezitý rybník, zřícenina Štamberk, "Kamenné moře".

Po stopách husitů

Délka: cca 25 km Výchozí bod: Studená

Bruslení na kolečkových bruslích

Přímo od našeho objektu do Olšan vede 2 km dlouhá nově zrekonstruovaná silnice, která je využívaná k bruslení na kolečkových bruslích nejen pro její rovinatý a nově upravený povrch, ale také proto, že je na ní minimální provoz.

Cykloturistika

Pro ty, kteří jezdí na kole pouze rekreačně, je zde vhodný terén k projížďkám po okolí, protože provoz na silnicích není velký a terén není příliš náročný na fyzickou kondici. Těm, kteří nemají vlastní kola a rádi by si zajezdili, jsme připraveni kola zapůjčit za rozumný poplatek. Díky terénu nenáročnému na fyzickou kondici a minimálnímu provozu na silnicích si jízdu na kole zamilujete. Poznáte krásy zdejšího kraje a zároveň uděláte něco i pro své zdraví. Pro ty, kteří jezdí pouze rekreačně a nejsou polykači kilometrů, je v našem objektu připraveno několik nenáročných tras po okolí. Ale i náročnější cyklisti si zde přijdou na své.V okolí Maršova a Studené je poměrně hustá síť značených cyklotras např.

  • Cyklotrasa č. 1162: Studená - Skrýchov nebo Studená - Jihlávka
  • Cyklotrasa č. 1163: Skrýchov - Palupín nebo Skrýchov - Mrákotín
  • Cyklotrasa č. 1113: Horní Pole (2km od Studené) - Telč nebo Horní Pole - Jindřichův Hradec
  • cyklotrasa č. 1162: Studená - železniční zastávka Jihlávka a dále
  • cyklotrasa č. 5126: Jihlávka - vrchol Javořice

Přírodní koupání

  • Chytrov s upravenou pláží a klouzačkou pro děti (cca 2 km od objektu)
  • Hejtman u Strmilova
  • Osika U Nové Bystřice
  • Komorník mezi Strmilovem a Kunžakem
  • Zvůle u Kunžaku

Aquaparky

  • Aquapark a dětský bazén v Jindřichově Hradci
  • Aquapark v Dačicích
  • Vodní ráj v Jihlavě

Rybolov

Pro rybáře s celosvazovou povolenkou :

  • rybník ve Studené (4km)
  • rybník v Počátkách zvaný Valcha (12 km), kde lze spojit koupání s rybařením.
  • řeka Dyje v Dačicích (16 km) apod.
O koupi jednodenních povolenek a o dalších možnostech rybolovu se dozvíte u nás v objektu.

Golf

  • Golf Club Telč
  • Golf Nová Bystřice

Houbaření

V okolí Maršova jsou lesy, které rovněž vybízejí k příjemným procházkám a nebo k sběru hub a lesních plodů. Za Maršovem pak začínají lesy, které pokračují směrem na jih a jihozápad do oblasti nazývané Česká Kanada ( mezi Kunžakem, Markvarcem, Českým Rudolcem, Slavonicemi a Novou Bystřicí.). Zdejší lesy jsou doslova houbařským rájem, zejména v září a v říjnu, kdy už zde není tolik turistů.

Lanové parky

  • ZOO Jihlava
  • Landštejn

Zimní aktivity

Sjezdové lyžování

  • Studená(4km)
  • Mrákotín (10km)
  • Horní Radouň
  • Čeřínek
  • Nová Bystřice 

Běžecké lyžování

Okolní terény a dostatek sněhu jsou ideální kombinací pro běžecké lyžování, které má v tomto kraji dlouholetou tradici. Můžete jít po vlastních stopách a nebo využít stop vyjetých místními nadšenci. V okolí Studené jsou pak vyznačeny a udržovány hned tři běžecké stopy ( modrá, červená a zelená). Kdo chce náročnější a více kopcovitý terén, může se vydat ze Studené směrem k Javořici (837m). 

Bruslení

Při mrazivém počasí si můžete vyzkoušet bruslení na zamrzlém rybníku . Který je k tomu účelu vhodný se dozvíte u nás. Při bruslení na rybníkách je nutné dodržovat maximální bezpečnost tj.bruslit na rybníku pouze tehdy, trvá-li mrazivé počasí několik dnů a rybník je opravdu dobře zamrzlý a má na povrchu dostatečně silný led! Nejbezpečnější je ovšem bruslení v zimním stadionu v Jindřichově Hradci.

Tipy na výlet

Zámek Telč ( 18 km)

Zámek Telč


Hrad Roštejn ( 24 km)

Zámek Telč


Zámek Jindřichův Hradec ( 27 km)

Zámek Jindřichův Hradec


Zámek Dačice ( 16 km)

Zámek Dačice První kostka cukru


Zámek Žirovnice ( 17 km)

Zámek Žirovnice


Zámek Červená Lhota (45 km)

Zámek Červená Lhota


Kamenice nad Lipou (37km)

Kamenice nad Lipou


Hrad Bítov ( 50 km)


Zámek Vranov nad Dyjí (50 km)

Třešť (32 km)- město betlémů


Hrad Landštejn ( 21 km)


Bizoní farma (20 km)

Poblíž Starého Města pod Lanštejnem se nachází bizoní farma. Dojdeme k ní, vydáme-li se z náměstíčka ve Starém Městě pod Landštejnem po cyklistické stezce č. 1007. Asi po 3 km se před námi objeví pevnější ohrada. V této ohradě je stádo bizonů amerických. Bizon je velký turovitý sudokopytník, samci měří až 172 cm a váží kolem jedné tuny. Svůj původní domov má bizon v prériích Severní Ameriky. Kolem roku 1867 byl bizon prérijní téměř vyhuben, díky přísné ochraně byl ale nakonec zachráněn. Tato pro nás exotická zvířata jsou majetkem společnosti LANDŠTEJN, s.r.o.ve Starém Městě pod Landštejnem.

Graselova sluj (25 km)

Postavu známého zbojníka Jiřího Grázla, který žil v tomto kraji, si můžeme připomenout u Grázlovy sluje, nedaleko obce Stálkov, asi 4 km od Starého Města pod Landštejnem. Zajímavé seskupení balvanů bylo údajným úkrytem  J. G. Grasela. Místo leží na turistické stezce zvané Graselova, spojující Slavonice a Český Rudolec.

Trojmezní kámen (24 km)

Přibližně 3 km od Starého Města pod Landštejnem směrem na Slavonice najdeme na lesní cestě Trojmezní kámen, vytyčující historickou hranici Čech, Moravy a Rakouska.

Muzeum čs. opevnění Klášter II (25 km)

Muzeum čs. opevnění leží mezi obcí Klášter a hradem Landštejnem. Muzeum tvoří celkem 8 objektů lehkého opevnění. 

Slavonice (19km)


Československé pohraniční opevnění (21 km)


Zámek Český Rudolec(10 km)


Schillerovy kameny (10 km)

Na Graselově stezce z Českého Rudolce do Slavonic, poblíž Graselovy sluje, se nachází přírodní úkaz (654 m n. m.) pojmenovaný po známém německém spisovateli Friedrichu von Schillerovi (1759 - 1805). O tomto místě se traduje, že zde tento spisovatel vysedával na kamenech a inspirován pověstí o loupežníku Grasselovi zde stvořil své slavné dílo ,, Loupežníci“. Na památku je do kamene vytesáno jeho jméno.

Úzkokolejná dráha-zastávka Mosty(10km)

Více než století neodmyslitelně patří ke koloritu Jindřichohradecka dvě tratě s rozchodem kolejí pouhých 760 mm. Obě tratě, Jindřichův Hradec - Nová Bystřice i Jindřichův Hradec - Obrataň, dodnes slouží svému původnímu účelu tj. každodenní osobní a nákladní dopravě. Jsou však také významnou technickou památkou a jednou z nejnavštěvovanějších turistických zajímavostí regionu. Jízda stoletým historickým parním vlakem do půvabných zákoutí České Kanady je nejen jedinečným výletem do minulosti, ale i zážitkem, který si prostě nelze nechat ujít.

Kaproun - Pomník Járy Cimrmana (21 km)

Na trase úzkokolejky z Jindřichova Hradce do Nové Bystřice je nejmenší zastávka Kaproun, která byla zřízena v roce 1930 k poctě fiktivního českého velikána, všeuměla a vynálezce Járy Cimrmana. Ten byl údajně v místě dnešní zastávky, v noci z 28. na 29. 6. roku 1900 vyloučen z vlaku, protože cestoval bez platné jízdenky. Tuto událost na místě připomíná Cimrmanova socha, kamenná mohyla, na kterou můžete přiložit kámen a pamětní deska.

Vysoký kámen (738 metrů nad mořem)( 21 km)

Jedná se o nejvyšším vrchol České Kanady. Je přístupný mimo jiné i od nejmenší vlakové zastávky Kaproun, která se nachází na trati úzkokolejné dráhy Jindřichův Hradec – Nová Bystřice.

Peršlák – kámen republiky(31 km)

V těsné blízkosti hotelu Peršlák u Nové Bystřice, na hranicích České republiky a Rakouska se nachází "Kámen republiky", který připomíná odhodlání našich vojáků bránit republiku před Německem. Nachází se na křižovatce několika cyklotras a zelené turistické trasy, asi 2 km od Nového Vojířova. Nedaleko hotelu se pak nachází nejsevernější bod Rakouska. Dojde se k němu po zelené turistické značce.

Trkal(17 km)

Jeden z nejvýznamnějších viklanů u nás. Viklany se vyznačují tím, že spočívají jen nepatrnou plochou na svém podloží a i malou silou je možné jimi hýbat. Tento viklan se již bohužel nepohybuje, protože byl v roce 1910 rozhýbán dětmi na školním výletě natolik, že byl vychýlen ze svého přirozeného těžiště. V lidových bájích je také spojován s řáděním čertů. Najdete jej v lese asi půl kilometru jihovýchodně od obce Suchdol u Kunžaku.

Lípa, památný strom v Praskolesích(11 km)

Tato prastará lípa má nejen úctyhodný věk cca 800 let, ale i odpovídající rozměry. Obvod jejího kmene měří přibližně 10,5 metrů. Kmen lípy je dutý a vejde se do něho až 12 osob. Uvnitř stromu je instalována dřevěná zvonice. Tato lípa velkolistá patří mezi naše nejvýznamnější stromy a byla vyhlášena za Památný strom. Lípa se nachází přímo v obci Praskolesy mezi Sumrakovem a Dobrou Vodou u Mrákotína.

Žulové kameny v okolí rybníka Zvůle(15 km)

V lesích v okolí rybníka Zvůle nalezneme mnoho zajímavých žulových balvanů, mezi nimi i skutečné obry či různá zajímavá seskupení, včetně kamenů nazývaných tzv. "Ďáblovy prdele".

Naše služby

Pronájem je vhodný pro spřátelené rodiny s dětmi nebo větší partu přátel. Apartmán a zahrada s bazénem je k dispozici pouze pro Vás a Vaše přátele pro zachování maximálního soukromí a pohodlí. Předmětem pronájmu je přízemí rodinného domu s kapacitou ubytování pro 9 osob s možností ubytovat další 2 osoby a děti do 2 let  bez nároku na lůžko zdarma ( 2 postýlky k dispozici). Obytný prostor tvoří kuchyně, obývací pokoj, 3 ložnice, koupelna, samostatné WC a chodba. Obývací pokoj sousedí s kuchyní a je od ní oddělen pouze pultem. Každá místnost kromě kuchyně má samostatný vchod. Kapacita ubytování je maximálně pro 11 osob a děti do 2 let bez nároku na lůžko.

Vybavení

  1. Kuchyně
    • plně vybavená kuchyňská linka 4m dlouhá
    • dvojitý dřez s odkapávačem, teplá a studená voda
    • myčka nádobí
    • elektrický sporák s troubou a 4 plotýnkami
    • lednice s mrazákem ( 3 šuplíky)
    • mikrovlnná trouba
    • rychlovarná konvice
    • stůl + 8 židlí + vysoká židlička pro děti
    • pohovka
    • komoda
    • sušička na houby ( na vyžádání)
    • ponorný mixér
    • překapávač
    • žehlička ,žehlicí prkno
    • na podlaze dlažba

    Z kuchyně je vstup do zahrady, na terasu, k bazénu a k ohništi s krbem.

  2. Obývací pokoj - sousedí s kuchyní a je od ní oddělena pouze pultem
    • dvě pohovky 2m dlouhé s možností rozkladu na dvojlůžka(2x přistýlka)
    • konferenční stolek
    • 2 taburety
    • skříňka s televizí a domácím kinem (rádio, CD a DVD přehrávač)
    • skleník
    • knihovna
    • křeslo
    • stojací lampa
    • elektronické šipky
    • přístup na internet přes WIFI
    • satelitní příjem

    Na podlaze je dlažba.

  3. První ložnice
    • 1x dvojlůžko
    • 2 x noční stolek,  prádelníky, skříně
    • 1 x dětská postýlka
    • 1 x bedna na lůžkoviny s lůžkovinami pro přistýlky

    Ložnice je přístupná z chodby a sousedí s koupelnou. Od společenské místnosti je oddělena chodbičkou a koupelnou, což zaručuje klidné a ničím nerušené spaní . Na podlaze je koberec.

  4. Druhá ložnice
    • 1 x dvojlůžko
    • 1x dětská palanda
    • 2x noční stolek
    • prádelník

    Ložnice je přístupná z chodby v přízemí. Na podlaze je koberec.

  5. Třetí ložnice
    • 1 x dvojlůžko
    • 2 x noční stolek
    • 1x samostatné lůžko
    • 1x skříň s prádelníkem
    • 1x toaletka a dvě křesílka
    • možnost přidat cestovní postýlku

    Ložnice se nachází v podkroví a je přístupná od schodiště. Na podlaze je dlažba.

  6. Koupelna
    • sprchový kout s teplou a studenou vodou
    • WC
    • umyvadlo s teplou a studenou vodou
    • topný žebřík
    • přímotop
    • koupelnové skříňky
    • pračka
    • k dispozici dětská vanička s podstavcem
    • keramický obklad
    • na podlaze je dlažba
  7. Samostatné WC s umyvadlem se nachází na konci chodby u vstupu do zahrady a lze ho využít i jako převlékárnu do plavek a naopak nebo jako WC pro zahradu.

Všechny vstupní dveře z venku jsou opatřeny bezpečnostními zámky a rovněž všechny interiérové dveře v objektu jsou uzamykatelné. Okna jsou opatřena žaluziemi a v přízemí domu jsou rovněž v každé místnosti na oknech sítě proti hmyzu, pro klidné a ničím nerušené spaní. Pro větší pohodlí návštěvníků je objekt vytápěn majitelem a to prostřednictvím ústředního vytápění na tuhá paliva.Majitel bydlí v podkroví a v případě potřeby zajišťuje vytápění objektu a ostraňuje případně vzniklé poruchy. Sám využívá pouze svůj byt a dvůr tj. plně respektuje soukromí hostů.



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 22

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 220 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace