Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Montana

Penzion
Celková kapacita střediska: 14 osob

Rodinný penzion Montana se nachází v chráněné krajinné oblasti Šumavy v nadmořské výšce 550 m n.m. v Zelené lhotě. Zelená Lhota je oblíbené letovisko v příjemné krajině.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj
1 250 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Rodinný penzion se nachází v Chráněné krajinné oblasti Šumavy - v Zelené Lhotě. Zelená Lhota je oblíbené letovisko v příjemné krajině na svahu Prenetu, nad pravým břehem údolní nádrže Nýrsko. Penzion leží ve výšce 550 m n.m., 7 km od Nýrska, 12 km od Špičáku a 14 km od Železné Rudy. 15 km od penzionu je hraniční přechod Železná Ruda - Alžbětín.Penzion má celoroční provoz a je vhodný pro rodiny s dětmi a nebo skupinu přátel. Nabízíme Vám soukromí, klidné místo pobytu hned u lesa a potoka.

Ubytování je ve 3 samostatných apartmánech. 1 apartmán je 2 lůžkový, 2 apartmán je 4 lůžkový se 2 přistýlkami, 3 apartmán je 4 lůžkový se 2 přistýlkami. Celková kapacita je pro 14 osob včetně přistýlek. Apartmány se nachází v přízemí , kdy každý má svůj vlastní vchod.Před apartmány je zahradní sezení a při nepříznivém počasí je možno posedět pod dřevěným altánem s grilem. Každý apartmán má předsíňku a dva apartmány mají dva pokoje. Vybavení apartmánu - TV, moderně zařízená koupelna se sprchovým koutem, WC a bidetem, kuchyňka je vybavená nádobím, kávovarem,varnou konvicí, mikrovlnkou, elektrickým vařičem,lednicí. Restaurace je přes cestu.

Autobusová zastávka je vzdálená 150 m, železniční zastávka Zelená Lhota je od nás 1 km - zajistíme zdarma odvoz.

Na velké zahradě 4 500 m2 si můžete posedět na slunci, ve stínu stromů a taky u potoka. Pro děti je na zahradě - pískoviště, houpačka, dětský zahradní plastový domek,dětské plastové posezení . Ohniště k opékání i grilování. Volejbalové hřiště a fitko s rotopedy a posilovacími stroji, elektrické šipky, ping-pong. Samozřejmostí je parkoviště pro auta hned u penzionu a úschovna kol a lyží.

V létě: Od nás můžete vyrazit do lesa na houby a borůvky, chodit na turistické a cyklistické výlety, vyjet vlakem ze Zelené Lhoty směrem na Železnou Rudu kde jsou slalomové káry a dětské hřiště ve sportovním areálu .Zelené autobusy - jezdí po Národním parku Šumava. Koupání - na koupališti v Nýrsku, Aquapark Lam v Německu.

V zimě: Pro začátečníky a děti lyžařský areál Hojsova Stráž -2km, Ski Areál na Špičáku má 5 sjezdovek -12 km, Ski Areály v Železné Rudě -14 km, běžkařské upravované trasy ze Železné Rudy a v Národním parku Šumava.

Tipy na výlety: Horské vrcholy - Ostrý,Prenet,Pancíř,Špičák, Velký Javor/Německo/, Údolní nádrž Nýrsko, Černé a Čertovo jezero,Bílá strž - vodopád, Lake jezero, Prášily s Poledníkem, Povydří, Horská Kvilda, Modravské slatě - Národní park Šumava, hrady a zámky: Klenová, Švihov, Velhartice, Kašperk, Rabí, zřícenina Pajrek v Nýrsku, vycházkové okruhy Nýrskem, Klatovy - katakomby, Černá věž, Hamry, Domažlice, Železná Ruda, Německo - Bavorský les, Sušice, Kašperské Hory,

Na každém apartmánu je pro Vás přichystaná složka s tipy na výlet - mapky, letáky, jízdní řády, brožurky.



Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 250 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace