Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

OREA Wellness Hotel Horizont

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 220 osob

Hotel je ideálním místem pro odpočinek, zimní a letní dovolenou. Disponuje 101 dvoulůžkovými pokoji (některé s možností přistýlky). Hosté mohou využívat hotelový bazén, whirlpool..

Počet osobBěžná cena
Jedna osoba
1 750 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Hotel je díky své poloze v překrásném a klidném prostředí „Vzdušných lázní“ ideálním místem pro relaxační odpočinek, zimní a letní dovolenou. Okolí hotelu přímo vyzývá k turistice nebo lyžování. A když počasí nepřeje, můžete si užívat v bazénu, sauně nebo wellness centru, kde nás necháte o Vás pečovat.

Popis okolí

Hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Cca 100 m od hotelu je přestupní stanice lanové dráhy Hofmanky - Pancíř. Z centra Železné Rudy je vzdálen 5 km.

Firemní akce

Hledáte-li ideální místo pro vaši firemní akci nebo kongres, je OREA Wellness Hotel Horizont pro Vás tou správnou volbou.

Rádi vám sestavíme nabídku dle vašich představ, včetně cateringu a outdoorových programů.


Kongresové služby

Pro kongresy hotel nabízí konferenční sál o kapacitě 200 míst, salonek Bellevue 45 míst, salónek Pancíř a Špičák, každý o kapacitě 15 míst. K dispozici je veškerá konferenční technika.

Rádi vám sestavíme nabídku dle vašich představ, včetně cateringu a outdoorových programů.

Pro děti

Hotel je zařazen do programu Baby Friendly. V restauraci je pro děti připraveno dětské menu v podobě omalovánek, dětská jídelní židlička, dětský příbor, dětské prostírání. Na hotelu je k dispozici dětská herna, která je vybavena spoustou hraček. Na recepci hotelu máte pak možnost zapůjčení dětského nočníku, sedátka na WC, je zde možnost zakoupení i dětských příkrmů. V hlavní zimní sezóně a letních měsících pořádá hotel animační programy (pro hotelové hosty zdarma).

Sportovní možnosti

U hotelu jsou lyžařské vleky, sjezdovky, upravené běžecké tratě. Přímo u hotelu začíná značení turistických a cyklotras. Dobře dostupné jsou např. vrcholy Pancíře, Ostrého a Velkého Javoru a pět z osmi šumavských jezer.

Tipy na výlet

Černé jezero, Čertovo jezero, Jezero Laka, Prášilské jezero, Pancíř, Poledník, Pivovar Belveder a mnoho dalších..


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 19

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 750 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace